×

Eskişehir'de "araç yutan" sokak!

Eskişehir'de altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yapılan çalışmalar sorunlara neden oluyor. Alanönü'nde servis aracını neredeyse "yutan" çukur da bunun örneklerinden oldu

Eskişehir’in cadde ve sokakları kış mevsiminde başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sebebiyle adeta köstebek yuvası haline döndü. 
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Alanönü Mahallesi'nde yapılan kazı çalışmaları da trafik kazalarına da davetiye çıkartıyor.
Hat yenileme çalışması nedeniyle Alanönü Mahallesinin sokaklarında kazılan yerler zamanında kapatılmayıp etraflarında da yeterli önlemlerin alınmaması yeni bir kazanın daha yaşanmasına neden oldu.
Dikkatsizlik ve tedbirsizliğin neden olduğu kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken çukura düşen servis aracının çıkartılması için saatler süren kurtarama çalışması sergilendi. İçerisinde öğrenci bulunmayan servis aracı çekicilerin yardımıyla balık gibi daldığı çukurdan çıkartıldı. Kaza ile ilgili trafik ekipleri tarafından soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.