×

Erkan Zengin Eskişehirspor'a attığı gollerden sonra...

Eskişehirspor sahasında İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşmada Es Es'in eski kaptanı Erkan Zengin adeta şov yaparken 3 gole de katkı yapan Erkan gollerde sevinmedi.

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Karagümrük'e 3-1 mağlup oldu. Ligin son sırasında olan Es Es bu maçta galibiyet alarak çıkışa geçmek istiyordu ancak hayallerimizi eski oyuncumuz ve kaptanımız olan Ekran Zengin yıktı. Eskişehirspor'da uzun süre forma giyen ve oynadığı dönemde takımın önemli isimlerinden biri olan Erkan Zengin Karagümrük'ün 3 golünde de pay sahibi oldu. Erkan bu 3 golde de sevinmeyerek Es Es'e olan saygısını gösterdi.

Eskişehirspor Karagümrük maçının 19. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Erkan Zengin sevinçle üzerine gelen arkadaşlarını engelleyerek onlara gole sevinmek istemediğini anlattı. 25. dakikada ise güzel bir frikik golü atan Erkan Zengin'i takım arkadaşlarını kucaklayarak havaya kaldırırken Erkan yine sevinmedi. Maçın 2. yarısının hemen başında, 50. dakikada bu kez asist yaparak takımına gol kazandıran Erkan Zengin maça adeta damga vurdu.