×

Erkan Zengin'e tribünler tepki gösterince...

Eskişehirspor karşısında 2 gol 1 asist ile adeta şov yapan Erkan Zengin gollere sevinmese de Eskişehirspor taraftarının bir bölümünden tepki gördü. Islıklandığı anda Erkan ise yaptığı hareketle dikkat çekti

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'un Karagümrük'e 3-1 yenildiği maça damga vuran Es Es'in eski oyuncusu ve kaptanı Erkan Zengin 2 gol 1 asist ile maçın yıldızı oldu. Attığı gollere sevinmeyerek Eskişehirspor taraftarına saygısını gösteren Erkan'a 3. golün de asistini yaptı. Bu golden sonra skorun 3-0'a gelmesiyle birlikte top Erkan Zengin'in ayağına gelince tribünlerden bir grup taraftar Erkan'a tepkiler gösterdi. Bu tepkilerin üzerine morali bozulan Erkan topu taca atarak teknik direktörüne "Beni çıkar" işareti yaptı. Maç devam ederken oyunu bırakan Erkan Zengin yürüyerek kenara doğru gitti.

Eskişehirspor tribünleri Erkan Zengin'in bu hareketinden sonra oyuncuya destek verdi ve bir süre Erkan Zengin tezahüratları yapıldı. Hocası tarafından değişiklik talebi reddedilen Erkan Zengin tekrar oyuna dönerken top ayağına geldiğinde tribünlerden az da olsa ıslıklama sesleri geldi.