×

Emre Güral, olaylı basın toplantısında konuştu!

Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Emre Güral, Osman Taş’ın yaptığı basın toplantısında açıklamada bulundu. Emre, “Hoca ile başkan arasında yaşananlar bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya odaklanmış durumdayız. İyi sonuçlar alamadık bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirsporlu futbolcu Emre yaptığı açıklamada, “Ben futbolcuyum ben severek buradayım. Ben sahada her şeyi yapmak istiyorum. Son 3 haftadır istemediğimiz sonuçları aldık. Kimse şu an parayı dahi konuşmuyor. Biz kaybettiğimiz maçları düşünüyoruz. Benim burada oturmam çok doğru değil ama bunu camiamızın bilmesini istiyoruz. Fuat Çapa iyi bir insan ve iyi bir hoca. Başkan ve hoca arasında neler geçmiş bunlar bizi ilgilendirmiyor. Bizim yeşil sahaya odaklanmamız gerekiyor. Üç haftadır iyi sonuçlar alamadık bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Deneyimli futbolcu, “Bu kulüp için hayırlısı ne olacaksa o olsun. Taraftarımız beni ıslıkladı, haklılarda. Ama buna kırılıp küsmeyeceğim. İyi bir performans sergileyip takımımı iyi yerlere taşımak istiyorum. Kulüp lisansı için de imzamı vereceğim. Geçen senede üstüme iftiralar atıldı Emre herkesi ayartıyor imza verilmemesi için diye. Ama böyle bir şey yoktu hepsi yalandı” ifadelerine yer verdi.