×

Dorukhan Toköz'e büyük şok

Eskişehirspor'da yıldızı parlayan ve geçtiğimiz sezon yetiştirme bedeli ödenerek Beşiktaş'a bonservissiz imza atan Dorukhan Toköz kötü günler geçiriyor.

Eskişehirspor'un tranfer cezası aldığı dönemde oynadığı futbolla adından söz ettiren ve sezon sonu Beşiktaş'a bonervissiz olarak tranfer olan Dorukhan Toköz eleştirilerin odağında. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta çok iyi bir sezon geçiren ve A Milli Takım'a kadar yükselen Dorukhan bu sezon beklenilenin çok gerisinde kaldı. Beşiktaş'ın da ligde ve Avrupa'da büyük başarısızlıklara imza atması ile iyice öfkeli olan Beşiktaş taraftarları kötü futbol sergileyen Dorukhan Toköz'ü eleştiri yağmuruna tuttu.

Sosyal medya sitesi Twitter'da kendisi eleştiren Beşiktaş taraftarlarını tek tek engelleyen Dorukhan'a bu kez de "Futbolunu geliştireceğine Twitter'da adını aratıp tek tek yorumları okuyarak kendisini eleştirenleri engelliyor. Buna ayıracağı zamanı antrenmanlara ayırsın" tepkisi gördü. Twitter'da tepki gösterekleri engellemesinin ardından daha büyük tepki görmeye başlayan Dorukhan da bunun üzerine Twitter hesabını kapattı ve sessizliğe büründü.