×

Cengiz Seçsev inançlı

Spor Toto 1. Lig’in 26’ncı haftasında cumartesi günü Keçiörengücü’nün rakibi olacak olan Eskişehirspor, Ankara’da prestij maçına çıkacak. Son haftalarda düşen direnci yerine getirmeye çalışan Teknik Direktör Cengiz Seçsev, Ankara’da daha dirençli bir takımın sahada olacağına inanıyor

Eskişehirspor, cumartesi günü Keçiörengücü ile ligin 26’ncı hafta maçında karşı karşıya gelecek. Ligde artık küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Şimşekler, kalan 9 haftada en iyi mücadeleyi sergileyerek lige böyle bir veda etmek istiyor. Siyah Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Cengiz Seçsev son haftalarda yaşanan direnç kaybının önüne geçmek için hafta boyunca takımını motive etmeye çalıştı.

Futbolcular bir hayli hırslı
Takımın erken yenilen gollerden sonraki direncinin düşmesine ve maça havlu atmasına el atan Seçsev, bu hafta oynanacak olan Keçiörengücü maçında sahada başka bir Eskişehirspor izlettirmeye hazırlanıyor. Yapılan antrenmanlarda futbolcuların gösterdiği özverili performans ise zorlu maç öncesi teknik heyeti bir hayli mutlu etti. Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.