×

Büyükerşen'den müjdeli haber! Ocak ayından itibaren...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ocak ayından itibaren belediye personelinin alacağı en düşük maaşın 3350 TL olacağını açıkladı.

Eskişehir haberleri

Tüm Türkiye asgari ücretin ne olacağını merakla bekliyor. Beklenen açıklama yarın yapılacak. Bununla birlikte bazı belediyeler, personellerinin maaşları için yeni rakamları belirledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belirledikleri en düşük ücretin 3100 TL olacağını açıklamıştı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise asgari ücret ile ilgili bugün sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı. Büyükerşen'in yaptığı açıklamaya göre, yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun Büyükşehir Belediye personelinin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3350 TL'den az olmayacak.

Büyükerşen yaptığı açıklamada "Emek en yüce değer! Yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, şehrimiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3350 TL'den az olmayacak. Bu şehre kattığınız tüm güzellikler için sizlere minnettarım!" ifadelerine yer verdi.