×

Bizim çocuklar yedeğe çekildi

Eskişehirspor’da dün oynanan karşılaşmada sezon başından bu yana mücadele eden Bizim Çocuklar’dan sadece 1 kişi ilk 11’de başladı

Eskişehirspor’da dün oynanan karşılaşmada sezon başından bu yana mücadele eden Bizim Çocuklar’dan sadece 1 kişi ilk 11’de başladı. Teknik Direktör Fuat Çapa anlamsız bir şekilde formda olan oyuncuları yedek soyundurdu ve sadece Mehmet Özcan’a şans tanıdı. İkinci yarıda ise Fuat Çapa, önce Alperen’i daha sonra İbrahim Halil’i oyuna aldı. Çapa son haftaların formda oyuncusu Mehmet Feyzi’yi ise 81’inci dakikada oyuna dahil etti.

Semih Güler bu kez rakip

2018-19 sezonunun ilk yarısında Eskişehirspor’un kaptanı olan ve ligde 17 maçın 17’sinde de 90’ar dakika sahada kalan Semih Güler, parası ödenmediği için devre arasında Es Es’ten ayrılmış Adana Demirspor’un yolunu tutmuştu. Semih Güler dün ilk kez Eskişehirspor’a rakip oldu. 25 yaşındaki stoper 90 dakika süre aldı.

Fuat Çapa: Becerikli değildik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan mağlubiyetin ardından konuştu. Girilen pozisyonlarda beceriksiz olduklarını söyleyen “Aradaki fark sadece bizden az girdikleri pozisyonları bizden daha iyi değerlendirmeleri oldu” dedi

Çapa, “Karşılaşmaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Taraftarın haftalardır verdiği bir uğraş vardı. Taraftarı evine eli boş göndermek istemiyorduk. Oyuna iyi başladık. Jesse’nin girdiği net pozisyon var. Son vuruşlarda çok fazla becerikli değildik. Bugünkü görüntüyü geçtiğimiz haftalarda da gördük. Hep çok fazla pozisyona girdik fakat değerlendiremedik. Pozisyona girmemiz çok güzel. Diğer taraftan rakip takım daha agresifti. Bizden daha iyilerdi. Rakibe baskıyı tam olarak kuramadık. Aradaki fark sadece bizden az girdikleri pozisyonları bizden daha iyi değerlendirmeleri oldu” şeklinde konuştu.