×

Bayram müjdesi beklerken Eskişehirspor camiasına kara haber!

Tüm Türkiye bayramı büyük bir mutlulukla kutlarken, Eskişehirspor camiası ise bayram arifesinde kötü haberlerle sarsıldı. 26 dosyadan imza alamayan divan kurulu pes etme noktasına geldi. Çok değil, bundan 6-7 sene önce Avrupa Kupaları’nda esen, ülkesinde ise ekiplerin korkulu rüyası olan Eskişehirspor kapanma noktasına geldi. Camiada bayram öncesi ne sevinç kaldı ne de moral…

Bayramlar sevinç içinde kutlanır büyük mutluluklar taşır. Ancak Eskişehirspor’a gönül verenlerin ise bayram arifesinde sevinçleri kursağında kalırken, büyük mutsuzluklar yaşıyor. Transfer yasağını kaldırıp kulübe yönetim çıkmasını sağlamak isteyen divan kurulu yaklaşık 80 dosyadan sadece 26 alacaklıdan imza almamıştı. Yoğun geçen hafta içi mesaisinde girişimlerini sürdüren Divan Kurulu üyeleri istediği sonucu alamadı.

BAYRAM MÜJDESİ BEKLENİYORDU
Eskişehirspor’dan alacaklı olan 26 kişi ve kulüpler imza vermeyerek işi çıkmaza sürdü. Bayram öncesi camiaya müjdeli haber vermek isteyen divan kurulu ne yazık ki acı tabloyu gözler önüne serdi. Bu zor dönemde yapayalnız bırakılan divan kurulunun artık dayanacak gücü kalmadı. Alacaklı kişileri ikna edemeyen divan kurulu pes etme noktasına geldi. Es Es 27 Temmuz’da yapılacak olan kongrede başkan seçemezse kulüp kayyuma kalacak.

ÇOK DİRENDİK AMA OLMADI
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve yürekleri dağladı. Diri, “İyi kötü az çok demeden mücadele eden herkes kahrolacak belki ama ileride anlatacak çok hikayemiz olacak. Yeni hikaye yazmak isteyenlere başarılar. Eskişehirspor olmadıktan sonra bizim hikayemiz burada biter. Çok direndik ama olmadı. Çekilen onca cefa, sana feda olsun ESESİM” dedi.