×

Bari mücadele etseydiniz

Eskişehirspor sezonun ikinci yarısına umutla başlamayı isterken, takımın performansı hayal kırıklığı yaşattı. Mücadele etmekten yoksun olan futbolcular gelecek adına hiç umut vermedi.

Sezonun ikinci yarısından önce yeni başkanını seçen Eskişehirspor’da herkes Derincespor maçından umutluydu. Yeni bir sinerjinin yaratılmasıyla sezonun ikinci yarısına başlamayı isteyen taraftar ne yazık ki umduğunu bulamadı. Tüm camia galbiyiete inanırken, inanmayan sadece futbolculardı. Belediye Derincespor karşısında Siyah Kırmızılı futbolcular 90 dakika boyunca kendilerine yakışmayan bir performans sergiledi.

MOTİVE OLMAMIŞLAR
Sahada adeta mücadele etmekten yoksun olan futbolcular camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Maç sonunda taraftarlar futbolculara tepki gösterirken, bir kez daha transfer yasağının kaldırılmasını istedi. Kalan 16 haftada mevcut futbolcuların zorlu maçlara motive etmeleri ise oldukça zor görünüyor. Kırmızı Şimşekler ligin 19’uncu haftasında 1922 Konyaspor’un konuğu olacak.

GOLÜ YETMEDİ
Eskişehirspor’un savunma oyuncusu Bartu Göçmen, Belediye Derincespor ile oynanan mücadeleye stoperde başladı. İkinci yarıda Teknik Direktör Emre Özbayer, Bartu’yu sağ bekte oynattı. Zaman zaman inisiyatif alarak sağ kanattan hücum organizasyonlarına katılan Bartu, 78’de gol atmayı da başardı. Bartu’nun bu golü puan için yetmedi. Bartu bu sezon ligde ikinci golünü atmış oldu.