×

52 Orduspor – Eskişehirspor 5-0 ( Maçın sonucu).

TFF 3. Lig 30’uncu hafta maçında Eskişehirspor deplasmanda 52 Orduspor’a 5-0 mağlup oldu.

Eskişehirspor TFF 3. Lig 1. Grup’ta 30’uncu hafta maçında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden 52 Orduspor’un konuk oldu.
Ev sahibi ekip ilk yarıya hızlı başladı. Eskişehirspor savunmasına arkasına atılan topla buluşan Batuhan Er  takımını ilk gölünü attı.
45+3’te Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Barış Memiş’in Barış’ın altı pasın içine paralel gönderdiği topu İlker boş kaleye yollayamadı. Orduspor’un daha baskın oynadığı Es Es’in ise 2 net gol pozisyonundan yararlanamadığı ilk yarı 1-0 sona erdi.

ESKİŞEHİRSPOR İKİNCİ YARI YIKILDI

Orduspor ikinci yarıya yine etkili başladı ve ilk yarıda olduğu gibi aynı pozisyonda golü buldu. Orduspor ikinci yarıya yine etkili başladı ve ilk yarıda olduğu gibi aynı pozisyonda golü buldu. 47’de Defansın arkasına düşünen Özgen topu Nevzat ile buluşturdu. Nevzat, kaleci Efehan’ı çalımladı ve dar açıdan topu ağlarla buluşturdu. 2-0. 59’uncu dakikada Barış Memiş’in kaptırdığı topta Orduspor kontratağa çıktı. Defasın arkasına atılan topa koşan Batuhan, pasını Nevzat’a aktardı. Nevzat da bomboş pozisyonda topu ağlara yolladı ve skoru 3-0’a getirdi. Dakika 65’de 52 Orduspor bir gol daha buldu. Mert Tunç sol kanattan taşıdığı topu defansın arasına sarkan Batuhan’a aktardı. Batuhan bomboş bir şekilde topu ağlara yolladı ve durumu 4-0’a getirdi. 69’uncu dakikada Batuhan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Batuhan’a kaleci Efehan izin vermedi. 76’da savunma arkasına sarkıp sağ çaprazdan ceza sahasına giren Batuhan, düzgün bir vuruşla takımının 5’inci golünü attı.