×

"Taksi ücretlerine zam yaptık"

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Taksilere zam haberi doğrudur. Şoförler ve Otomobilciler Odası zam talebinde bulundu. Yönetim Kurulu kararımızla taksilere zam yaptık” dedi

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Birsen açıklama yaptı: Taksi ücretlerine zam yaptık
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Taksilere zam haberi doğrudur. Şoförler ve Otomobilciler Odası zam talebinde bulundu. Yönetim Kurulu kararımızla taksilere zam yaptık” dedi.

Eskişehir’de ticari taksilere zam yapıldığı iddiaları üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada,  UKOME tarafından ticari taksiler için alınmış fiyat değişikliği kararı yoktur. Konuyla ilgili olarak ekiplerimiz gerekli denetimleri yaparak, keyfi olarak zam yapan taksiler hakkında gerekli işlemleri uygulayacaktır.  UKOME’nin almış olduğu ve tüm hemşehrilerimizi ilgilendiren kararlar, Belediyemiz tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Kaynağı Belediyemiz olmayan bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur” ifadelerine yer verilmişti.

ZAM YAPABİLİRİZ
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen tartışmaların üzerine yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yaptığı zamda bize sormadığı gibi bizde kendi hizmet kollarımıza, kendi üyelerimizin ürettiği hizmetlere zam yapabiliriz. Şoförler Odası zam talebiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne müracaat etti. Biz de Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte bir toplantı yaptık. Toplantıda alınan karar doğrultusunda taksi dolmuş ücret tarifesinde zam yapılmıştır” diye konuştu.
Elimize ulaşan bilgiler doğrultusunda, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Ekrem Birsen ve Genel Sekreter imzalı yeni tarifelerin bulunduğu karar belgesi taksicilere gönderildi. 

İŞTE O TARİFE