×

"Eskişehirspor'u bu hale getirenler utansın!"

Eskişehrispor'da bir dönem forma giyen ve şu anda Sivasspor'da yardımcı antrenörlük görevi yapan Servet Çetin, Eskişehirspor hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor haberleri

Bir dönem Eskişehirspor'da forma giyen Servet Çetin, bazı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çetin "Eskişehirspor'u bu hale getirenler utansın açıkçası. İsim vermeyeceğim ama o kendini biliyor, bir dönemin başkanıydı. Halil başkan değil. İşin açıkçası çok güzel kadromuz vardı. İnanın İstanbul takımları deplasmanda oynamamıza rağmen bize karşı kontra atak oynuyorlardı. Bizim o derece iyi takımımız vardı. Malesef o takımı dağıttılar. Yapılan antrenör tercihleri düşünülebilir. Çok fazla yorum yapmayacağım o konuyla alakalı." dedi.

"KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR"
Çetin ayrıca, "Güzelim futbol kentini düşürdüler. Seneye düşerler diye düşünüyorum çünkü kimse sahip çıkmıyor. Ama Eskişehirspor, hem taraftarıyla hem şehriyle süper ligde oynayacak ender kulüplerden birisi. Taraftar her şekilde destek çıkıyor. Çok üzülüyorum durumlarına. İşin içinde olmasam bile dışarıdan bir taraftar olarak izlemek ligde görmek isterdim. Ama gerçekten çok üzgünüm, yazık ettiler güzelim takıma" ifadelerini kullandı.