×

"Eskişehirspor hala hiçbir destek göremiyor"

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Şehirden hala destek görmediklerini söyleyen Akgören, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu dönemde, maalesef kimseden destek göremiyoruz. Tamamen kendi imkanlarımızla kulübü ayakta tutuyoruz” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Allah yardımcımız olsun
Kimseden destek göremediklerini söyleyen Başkan Akgören, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu dönemde, maalesef kimseden destek göremiyoruz. Tamamen kendi imkanlarımızla kulübü ayakta tutuyoruz. Tek dileğim birlik ve beraberlik içinde bu günleri atlatmamız. Allah yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi. 

Tedbirlerimizi aldık
19 Haziran’da Erzurumspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmayla lig heyecanın kaldığı yerden devam edeceğini de söyleyen Akgören, “TFF’nin almış olduğu bir karar var. Büyük olasılıkla lig devam edecek. Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok. Teknik kadromuz ve futbolcularımız sağlık ekibimizin aldığı önlemler kapsamında bugüne kadar sorunsuz bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. 2 kez kovid 19 testi yapıldı ve Allah’a şükür sorun yaşamadık. İnşallah sezon sonuna kadar da böyle devam ederiz” dedi.