×

"Eskişehirspor'dan kimse bedavaya gidemez"

Eskişehirsporlu genç oyunculara Süper lig takımlarının yakın ilgisi üzerine açıklama yapan başkan Akgören “2-3 oyuncu değil takımımızda 25 tane pırıl pırıl genç yeteneğimiz var. Ve bunların hepsi de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek durumda. Ama hiçbir oyuncumuzu da bedavaya hiçbir kulübe veremeyiz” dedi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da başkanı Mustafa Akgören son günlerde gündemde olan genç oyuncuların süper lig takımların listesinde olduğu haberler üzerine açıklama yaptı.
Yönetim olarak futbolculara gelecek her türlü teklife açık olduklarını belirten başkan Akgören ancak hiçbir oyuncuyu da bedavaya vermeyeceklerini belirtti.

“25 TANE PIRIL PIRIL YETENEĞİMİZ VAR”
İstikbal'in habrine göre, Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Genç oyucularımızın bazı takımların listesinde olduğunun duyumlarını alıyoruz. Ama bize resmi teklif ile gelen şu ana kadar olmadı. Sadece Metehan, Mehmet Özcan ve Buğra değil 25 tane pırıl pırıl genç yeteneğimiz var. Ve bunların hepsi de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek durumda” açıklamasında bulundu.

“KİMSE BEDAVAYA GİDEMEZ”
Başkan Akgören kimsenin takımdan bedavaya gidemeyeceğini de belirterek “Eğer oyuncularımıza talip olan varsa gelirler konuşuruz. Değerini bulan fiyat verilir ise oyuncuyu Eskişehirspor menfaatlerine göre veririz. Ama benim olduğum yerde hiçbir oyuncu kulübe para kazandırmadan elini koluna sallaya sallaya başka takıma asla gidemez. Bedavaya kimse bir yere gidemez” ifadelerini kullandı.

“KULÜPLER YAŞAMALI”
Kulüplerin yaşaması için futbolcu satılması gerektiğini de belirten Akgören “Zaten hiçbir yerden gelirimiz yok. Bizim ve tüm kulüplerin yaşaması için oyuncu satması gerekli. Ama satarken de daha önce belirttiğim gibi öncelik kulübün menfaatleri. Öyle günü kurtaralım o oyuncuyu bu kulübe verelim düşüncesi bizim yönetimimizde yok” dedi.