×

"Eskişehirspor'da tek bir hayalim vardı..."

Eskişehirspor'un eski oyuncularından Hasan Hüseyin Acar, "Tek bir hayalim vardı, Eskişehir Stadı'nda gol atmak istiyordum. Allah yüzüme güldü, stadın ilk golünü atarak tarihe geçtim." dedi.

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'un eski oyuncularından Hasan Hüseyin Acar, Eskişehir ve Eskişehirsporla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 

Doğduğu Eskişehir'in tam bir futbol şehri olduğunu aktaran Hasan, "Eskişehir çok mükemmel bir şehir. Eskişehir küçük ama çok modern bir şehir, tam bir futbol şehri. Yürürken bir yerliye sorsanız hiçbiri büyük takım tutmaz yani. Her zaman "Eskişehirspor" der. Küçüklüğümdem beri top toplayıcılığını yaptım, altyapısında başladım, babam hep maçlarına götürdü, Eskişehirspor'la büyüdüm. Tek bir hayalim vardı, Eskişehir Stadı'nda gol atmak istiyordum. Allah yüzüme güldü, stadın ilk golünü atarak tarihe geçtim. O anı hiçbir zaman unutmadım. Yeni stadın ilk maçıydı. İlk golü atmak bana nasip oldu o konuda çok gururluyum." açıklamasını yaptı.

Şu an Kayserispor forması giyen Acar, ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) vermiş olduğu liglere devam edilmesi kararının yanlış olduğunu savundu.

Yaşanan pandemi sürecinin futbolcuları fazlasıyla korkuttuğunu belirten Hasan, liglere 12 Haziran'da devam edilmesi kararına ilişkin, "Bana göre Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) devam kararı yanlış. Federasyonun biraz daha beklemesi gerekiyordu. Şu an tam ivme yakalanmışken, süreç iyi gidiyorken biraz daha bekleyebilirdik. Kararın erken alındığını düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız." ifadelerini kullandı.