×

"Eskişehirspor'a imza vereceğim ama özür dilerse!"

Eskişehirsporlu yöneticilerle yaşadıklarıyla ilgili Esgroup Spor Servisi’nden Aytaç Ersoy’a konuşan Necati Ateş, kendisini taraftarların önüne atanlara sitemde bulundu

Esgroup Spor Servisi’nden Aytaç Ersoy’a konuşan Necati Ateş, kendisini taraftarların önüne atanlara sitemde bulundu. Eski futbolcu, “Temmuz 2019’da Mehmet Şimşek bir tweet atmıştı. Davayı Eskişehirspor’un kazandığını, kulübün 12 Milyon TL’lik bir borçtan kurtulduğunu yazan haberi paylaşıp, ‘Nasıl gençler eğleniyor muyuz’ notunu eklemiş. İnsanları kandırıp, bize küfür ettiriyorlardı, şimdi imza için yalvarıyorlar. Herkes haddini bilecek. Taraftara hoş görünmek için sıkıp sıkıp duruyorlardı” diye konuştu.

"Mehmet Şimşek'in özür dilemesini bekliyorum"
“Mehmet Şimşek’in arayıp özür dilemesini bekliyorum” diyen Ateş, “Yeni oluşan Divan Kurulu’ndan biriyle görüştüm. Ona da aynı şekilde söyledim. Mehmet Şimşek’in aramasını bekliyorum. Hatta aramasın, tweet atsa da olur. Transfer tahtasını açma sürecinde Eskişehirspor’a imza vereceğim. Ama dediğim gibi Mehmet Şimşek’in beni aramasını bekliyorum” dedi.