Amerikalı göz doldurdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Amerikalı göz doldurdu
A
a

Eskişehir Basket’in Amerikalı oyuncusu Josh Duncan Darüşşafaka karşılaşmasında en skorer oyuncu oldu. Mücadelede 26 sayı atan Duncan haftanın karmasına seçildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Amerikalı 26 sayı attı
Eskişehir Basket’in başarılı oyuncusu Josh Duncan Darüşşafaka karşılaşmasında gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Duncan, basketfaul.com sitesinde yer alan haftanın altın yabancı karmasına seçildi. Kritik mücadelede 32 dakika süren Amerikalı pivot toplam 26 sayı atmayı başardı. Duncan zorlu mücadelede 5 ribaunt, 2 asist, 1 blok, 3 top kapma ile oynadı. Amerikalı oyuncu gösterdiği performansla büyük beğeni kazandı.

Çok iyi oynadık
Amerikalı oyuncu galip geldikleri için oldukça mutlu olduğunu belirtti. Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyleyen Duncan, “Çok iyi bir maç oynadık. Takım olarak iyi mücadele ettik. Üzerimizdeki baskıyı bitirdik ve galibiyete ulaştık. Bu galibiyetimiz taraftarımıza armağan olsun. Bundan sonra evimizde oynayacağımız Büyükçekmece maçını da kazanarak iddiamızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haftanın altın yabancı karması; Michael Thompson (İstanbul BBSK), Kenny Boynton (Yeşilgiresun Belediye), Osiris Eldridge (Trabzonspor), Joshua Duncan (Eskişehir Basketbol), Davon Jefferson (Yeşilgiresun Belediye)
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi