Aman dikkat! 300 bin liralık dolandırıcılık oyunu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aman dikkat! 300 bin liralık dolandırıcılık oyunu!
A
a

Çanakkale’de 12 yaşındaki kızı telefonla arayıp kendisini savcı olarak tanıtan zanlı, ziynet eşyalarını ve paralarını istedi. Telefondaki dolandırıcıya inan kız, evdeki bütün altın ve paraları zanlıya teslim etti.

Sütiş Eskişehir
Olay dün saat 12.30 sıralarında Cevatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi.
Bir dolandırıcı ev sahibinin 12 yaşındaki kızına kendilerini savcı olarak tanıtarak babasının adının FETÖ dosyasında geçtiğini ve diğer FETÖ şüphelilerinin de evlerine altın ve para koyduklarını söyleyerek, kapıya gelen sözde polis memuruna evdeki altın ve paraları teslim etmelerini söyledi.
Korkuya kapılıp söyleneni yapan 12 yaşındaki kız, evdeki 300 bin lira değerindeki altın ve nakit paraları kapıya gelen dolandırıcıya teslim etti. Küçük kızın babası olayı öğrenince durumu polise bildirdi. Kısa sürede eve gelen Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, çevredeki Mobese ve güvenlik kameralarını inceleyerek dolandırıcının 47 yaşındaki Akın Onan olduğunu belirledi.
Asayiş Büro ekiplerinin özverili çalışmasının ardından telefon dolandırıcısı Akın Onan Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yakalandı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlı, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalınan altın ve paralar ise sahiplerine geri teslim edildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi