Altınordu maçını alacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu maçını alacağız
A
a

Eskişehirspor’da stoper mevkiinde oynayan Mevlüt Çelik, dün yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Mevlüt, tamamen Altınordu maçına odaklandıklarını belirterek, “İyi çalışarak Altınordu maçını alacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Hocamız bize güveniyor
Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğuna değinen Mevlüt, “Mustafa hocanın da gelişi ile güzel bir ivme yakaladık. Hocamız bize güveniyor çok şükür 4 haftadır da yenilmiyoruz. Bunun nedeni ise arkadaşlığımız çok iyi, birbirimize olan güvenimiz şu anda tam. Güzel gidiyoruz. İnşallah böyle devam eder. Bursa maçında atmosfer çok iyiydi. Taraftarlarımız simsiyah giyinerek gelmişti maça. Onları öyle görmek bizi gerçekten motive etti.” dedi.
 
Arkadaşlığımız çok iyi
“Biz altyapıdan beri birbirimizi tanıyan insanlarız” diyen başarılı futbolcu Mevlüt Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Futbolcular olarak hepimiz birbirimizi biliyor ve birbirimize oldukça güveniyoruz. Takımda arkadaşlığımız çok iyi. Mesela beraber dışarı çıkıyoruz. Tesiste olsun dışarıda olsun vakitlerimizi hep birlikte geçiriyoruz. Bu arkadaşlıktan ötürü sahaya yansıyan güzel bir durum var.”
 
İki takım da oldukça genç
23 yaşındaki genç oyuncu Mevlüt Çelik Bursaspor maçını arkalarında bıraktıklarını ve tamamen Altınordu maçına odaklandıklarını belirterek, “Bursa maçı bizim için artık bitti. Biz Altınordu’ya odaklanıyoruz. İyi çalışarak Altınordu maçını alacağız. Altınordu da genç biz de genç koşan bir takımız. Tempolu bir maç bekliyorum. Ancak kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah 3 puanı alarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet KAHRAMAN 7 Şubat 2020 15:46

Başarılar kardeşim. Afyondan selamlar.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi