Altınordu Eskişehirspor maçı ne zaman hangi kanalda nerede

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu Eskişehirspor maçı ne zaman hangi kanalda nerede
A
a

Altınordu Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'de bu hafta karşı karşıya gelecek. Altınordu Eskişehirspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta nerede sorularının yanıtları haberimizde

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Altınordu ile Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'de 9. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın ne zaman olduğu sorusu da yanıt buldu, Altınordu Eskişehir maçı 22 Ekim 2018 Pazartesi günü, saat 19.00'da İzmir Bornova Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi de belli oldu. Pazartesi günü oynanacak olan mücadeleyi Sinan Dereci Yönetecek.

Hakemin bu sezon karnesi

Altınordu Eskişehirspor maçını yönetecek olan hakem Sinan Dereci bu sezon önce Afjet Afyonspor - Altay karşılaşmasını yönetmiş, bu karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.
Dereci daha sonraki haftalarda ise Gençlerbirliği - Tetiş Yapı Elazığspor maçında düdük çalmış, bu mücadele ise 3-1 sona ermişti. Sinan Dereci bu iki karşılaşmada hiç kırmızı karta başvurmadı, 9 da sarı kart gösterdi.

Eskişehirspor galibiyet istiyor

Eskişehirspor lige galibiyetle dönmek istiyor. Hatayspor yenilgisinin ardından gelen milli ara nedeniyle iki haftalık süreyi çok iyi değerlendiren Eskişehirspor, Afjet Afyonspor ile de bir hazırlık karşılaşması yaptı. Oyuncularının son durumlarını gören Teknik Direktör Çapa, takım üzerinde son rötuşları da yaparak Altınordu maçına çıkacak kadroyu belirlemeye çalışıyor. Futbolcuların İzmir deplasmanı öncesinde adeta hırs küpü olması Çapa’ya zorlu maç öncesinde umut veriyor.

Altınordu da genç ekiple sahaya çıkıyor

Geçtiğimiz sezon yaptığı radikal değişimlerle kadrosunu gençleştiren İzmir’in köklü ekibi Altınordu, çoğunlukla altyapıdan yetiştirdiği oyunculardan kurulu ekiple takımı sahaya sürmeye başladı. Deneyimli Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile geçtiğimiz yıllarda başarılı sonuçlar alan İzmir ekibi ne yazı kki bu sezon lige oldukça başarısız bir giriş yaptı. Geride kalan 8 haftada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan Altınordu halen 14. sırada bulunuyor.

Eskişehirspor Altınordu'ya bileniyor!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es es sevdalısı 20 Ekim 2018 11:34

Altın Ordu adaletli dürüst ve başarılı hocalarla yetenekli çocuklarını sahada purof yapıyorlar örnekleri çok bu yüzden başarılılar helal olsun yönetim ve hocalarına Bizimkilerde yönetim olarak hocaların ayıplarını örtpas edip yemek bahanesiyle gönderen Altyapı yönetimine sesleniyorum eskişehir taraftarının bilmediği bilmekte istemediği bir hocanın otel odalarında çocuklara purof yapıcamdemesi fakat o hocanın Hale'n göreve devam etmesi Büyük eskişehir Kulübüne veTaraftarına büyük saygısızlıktır bu konuyu Anadolu gazetesi olarak takip etmenizi arzederim saygılar

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi