Ahmet Ataç 15 02 2024

Altınordu'dan Eskişehirspor'a! Anlaştılar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu'dan Eskişehirspor'a! Anlaştılar...
A
a

Eskişehirspor transfere son sürat devam ediyor. Halil Ünal ve yönetimi bu kez de Altınordu'dan Kerim Avcı ile anlaşmaya vardı.

Sütiş Eskişehir

Transfere hız veren Eskişehirspor, Altınordu’da forma giyen Kerim Avcı ile her konuda anlaştı. Gelen haberlere göre 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun imzaya çok yakın olduğu belirtiliyor.

Her konuda anlaşıldı

Şampiyonluğa oynayacak bir kadro hedefeyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve birkaç yönetici İstanbul’da transfer atağını sürdürüyor. Dün Kerim Avcı konusunda önemli adımlar atan yönetim, oyuncu ile her konuda anlaştı. Birçok takımın transfer listesinde yer alan Kerim, tercihini Eskişehirspor’dan yana kullandı. Oyuncunun birkaç gün içinde Eskişehir’e gelip sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Satış listesine konuldu

İzmir temsilcisi Altınordu yönetimi ile maaş konusunda sıkıntı yaşayan Kerim, 700 bin TL’lik yeni sezon sözleşmesinde zam istemişti. Yapılan 100 bin TL’lik artışı kabul etmeyen oyuncu İzmir ekibi tarafından satış listesine konulmuştu. Eskişehirspor yönetimi, Altınordu yönetimi ile temasa geçerek bonservis problemini çözmek istiyor. Birkaç gün içinde bu problemin de çözülmesi bekleniyor. Kerim geçtiğimiz sezon 16 gol 6 asistlik performans sergilemişti. 

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi