Altınordu: 2 - Eskişehirspor: 0 (Maç sonucu)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu: 2 - Eskişehirspor: 0 (Maç sonucu)
A
a

Eskişehirspor, Altınordu deplasmanından 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Spor Toto 1. Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Altınordu'nun kırmızı kartla 10 kişi kalmasına rağmen gülen taraf İzmir ekibi oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Altınordu deplasmanından puansız dönüyor. Spor Toto 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde Altınordu karşısında varlık gösteremeyen Es Es, rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen bunu değerlendiremedi ve ilk yarıda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2 - 0 mağlubiyet ile ayrıldı.

Maçtan önemli anlar

Karşılaşmada ilk 10 dakika golsüz eşitlikle devam ediyor.
GOL Altınordu, ceza sahamızın sol tarafından kullandığı serbest vuruşu gole çevirerek 1-0 öne geçti.
14. dakikada topu ağlarla buluşturan isim Alican Özfesli.

Maçta 20. dakika 1-0 geride oynuyor Eskişehirspor.
Karşılaşmanın 32. dakikası ve Altınordu maçı 1-0 önde götürüyor.
İlk yarı Altınordu'nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarı başladı.
Altınordu 2 oyuncu değişikliği ile başladı 2. yarıya. Eskişehirspor ise aynı 11 ile devam ediyor.
Altınordu'da Alican Özfesli sarı kart gördü.
Eskişehirspor'da İsmail çıktı Muhammet girdi.
Dakika 64 Altınordu 10 kişi kaldı. Alican Özfesli 2. sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.
89. Dakikada Serdar Deliklitaş skor 2-0 yaptı.
Eskişehirspor karşılaşmayı 2-0 kaybetti.

Altınordu Eskişehirspor maçından fotoğraflar

İlk 11'ler duyuruldu

Altınordu A.Ş.: Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Hasan Hatipoğlu, Mehmet Murat Uçar, Alican Özfesli, Hüseyin Atakan Üner, Sefa Yılmaz, Kerim Alıcı, Serdar Deliktaş, Berkay Samancı, Sinan Osmanoğlu 

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, İsmail Oykun, M.Feyzi Yıldırım, Semih Güler, Cemali Sertel, Mevlüt Çelik, Alperen Kocabaş, Talha Erdoğan, Mehmet Özcan, Fıratcan Üzüm, İ.Halil Öner

Teknik Direktörler inanıyor

Bugün oynanacak olan Altınordu-Eskişehirspor karşılaşması öncesi her iki takımın teknik adamları takımlardan umutlu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hafta içinde yaptığı açıklamada Altınordu’nun yenilmeyecek bir takım olmadığını vurgulayarak bu maçtan puan ya da puanlar beklediğini söyledi. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Eskişehirspor’un genç ve çok mücadeleci bir ekip olduğunun altını çizdi. 

Altınordu iyi başlamadı

Altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla son yıllarda Türk futboluna damga vuran Altınordu, lige son yılların en başarısız başlangıcını yaptı. Spor Toto 1. Ligin 9. haftasına girerken topladığı 7 puanla Eskişehirspor’un iki sıra üstünde 14. durumda bulunan İzmir ekibi oynadığı 8 maçta ancak 1 galibiyet alabildi. İzmir temsilcisi, kötü gidişatını Eskişehirspor karşısında son vermeyi hedefliyor.

Bedirhan yok

Eskişehirspor’da sakatlığı devam eden Bedirhan Altunbaş bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Ligin 8’inci haftasında Hatayspor ile oynanan karşılaşmanın 82’nci dakikasında sakatlanan Bedirhan oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanan genç oyuncu bugünkü maçı tribünden takip edecek. 

16’ncı randevu

Eskişehirspor ve Altınordu bugün tarihlerindeki 16’nci karşılaşmaya çıkıyor. Daha önce oynadıkları 15 maçın 8’ini Eskişehirspor, 4’ünü Altınordu kazanırken, 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 40 golün 26’sı Siyah Kırmızılı ekipten 14’ü ise Altınordu’dan geldi. İlk kez 20 Mart 1966 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Eskişehirspor Nihat Atacan’ın attığı gol ile 1-0 kazanmıştı. Son karşılaşma ise yine 12 Mart 2018’de Eskişehir Yeni Stadyumunda oynandı ve Altınordu karşılaşmadan 2-4 galip ayrıldı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 22 Ekim 2018 21:42

Bu kadar isteksizce,beceriksizce ve pas vermek isteyen arkadaşına bile deyim yerindeyse yardıma yürüyerek giden ve topa basmayan isteksizce oynayan bir takım futbolcuları Olsun.Eskişehir’li çocukların ve Eskişehirspor ruhu taşıyan futbolcuların daha hırslı ve istekli olması gerekirken sanki zorla futbol oynaması çok acı ve üzüntü vericidir.Devre arası transfer tahtasını açamaz isek seneye bir alt lige düşeriz.Ve kulüp kapanma noktasına gelir. Sayın Eskişehir’liler ve Eskişehirspor’lular,değerli büyüklerimiz,seçilmişlerimiz ve işadamlarımız geç olmadan ESKİŞEHİRSPOR için birlik içinde elimizden gelen desteği Yapmalıyız.

2 1 Cevap Yaz
Hakan 22 Ekim 2018 21:30

Gençler tavsiyemiz.Bu son kazanız olsun.EsEs'i iyi temsil edin.tam top oynayacağınız çağlar.Cesur olun.Sinmeyin. EsEs tarftarına layık olun.Her takıma kolay yem olmayın.Çalışın,çalışın.

1 1 Cevap Yaz
Ender 22 Ekim 2018 21:02

Altınordu2 Eskişehir 0 maç sonucu. Evet es es lige veda etmeye doğru gidiyor. Paranız yoktu neden transfer yaptınız o topculara yazık değilmi onlarda çoluk çocuk besliyor. Halil Ünal ve Yönetimi çekip gidin takımda düşecekse şerefiyle düşer sizin yalan dolanlarınızla düşeceğine,Eskişehir spor bir üst liğde olsa vatandaş değil esnaf kazanıyor esnafta yardım etmiyorsa bırakıñ düssün .

1 1 Cevap Yaz
Es 22 Ekim 2018 19:49

Acilen Eskişehirspor için birlik olunmalı. Yoksa bu sene alt lige düşmemiz kaçınılmaz son olur.

3 3 Cevap Yaz
İstek 22 Ekim 2018 18:22

Artık takımın üstüne kanbur olan ve hiç bir şey yapmayan yönetim bıraksın. Meze balık da yenen yemeklerin fatıraları nereye gidiyor. 300 TL tip toplayıp 100 TL tip bırakan vatandaş hala ne amaçla bu yemekleri organize ediyor. Yeter artık İSTİFAAAAAAAAAA

0 9 Cevap Yaz
Alper eses 22 Ekim 2018 13:10

Kesin mağlup ayrılırız. Gençler özveriyle mücadele etsene tecrübesizliğimiz en büyük handikap oluyor maalesef

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi