Altınordu - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu - Eskişehirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Canlı yayın
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında Altınordu ile Eskişehirspor 4 Nisan Pazar günü (bugün) karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında Altınordu ile karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig’in 28’inci haftasında Altınordu ile Eskişehirspor bugün karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak.

Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Şifresiz mi?

Altınordu ile Eskişehirspor’un 13.30’da başlayacak olan karşılaşması TRT Avaz’da naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maç ayrıca beIN Sports’ta da canlı olarak izleyici ile buluşacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak maçta hakem Emre Malok düdük çalacak.

 Altınordu - Eskişehirspor maçı canlı yayın 4 Nisan 2021 Pazar

Es Es tehlikeli bir takım

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Pazar günü Eskişehirspor'u konuk edecek Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Eskişehirspor'un tehlikeli bir takım olduğunu söyledi. Dirençli bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Hüseyin Eroğlu, Eskişehirspor maçı hakkında şöyle konuştu: "Son 7 haftada ilk 2 şansımız var. Play-off için mücadele eden 9 takım var, biz de bunlardan biriyiz. Tabii ki kolay değil. Bu haftaki rakibimiz Eskişehirspor dirençli, çok koşan mücadele eden, tehlikeli bir takım. Son dönemde Bandırmaspor'u mağlup edip, Adana Demirspor'dan puan aldı. Hata yapmamalıyız. Hedefimiz Eskişehirspor maçını kazanıp son 6 haftaya avantajlı girmek."

Eskişehirspor daha üstün

Altınordu ile Eskişehirspor 4 Nisan Pazar günü İzmir’de 21’inci kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında daha önce oynanan 20 karşılaşmanın 9’unu Eskişehirspor kazanırken İzmir temsilcisinin ise 8 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

İlk kez 1966’da karşılaştılar

Oynanan 20 karşılaşmada atılan toplam 48 golün 32’si Siyah-Kırmızılı ekipten gelirken 26’sı ise Altınordu’dan geldi. İlk kez 20 Mart 1966 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Eskişehirspor Nihat Atacan’ın attığı gol ile 1-0 kazanmıştı.

Eskişehir’de kazanmışlardı

İki takım son olarak Spor Toto 1. Lig’in ilk devresine Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Altınordu, Ahmet İlhan Özek ve Oğuzhan Akgün’ün golleriyle 2-0 galip ayrıldı. O maçta ilk golü atan Ahmet İlhan Özek 81’inci dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası takımını 10 kişi bırakmıştı.

Eskişehirspor lige veda edebilir

3 ceza puanı bulunan ve 28. haftaya 8 puanla son sırada giren Eskişehirspor’un, bugünkü maçı kazanamaması halinde Lig'den düşmesi kesinleşecek. Altınordu ise 49 puanla 5’inci sırada bulunuyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 4 Nisan 2021 14:10

Başkan meydana getirdiğiniz eserinizi izliyorsunuzdur . Yazık ettiniz Esese. Kuculme dediniz. Ne hale getirdiniz kulübü

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi