Altınordu - Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altınordu - Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta!
A
a

TFF 1. Lig'in son hafta maçında Altınordu ile karşı karşıya geliyoruz. Peki, Altınordu - Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig'de Play-Off'u yakından ilgilendiren maçta Altınordu ile ES ES karşı karşıya gelecek.

Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak mücadele TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.

İki takım arasındaki mücadeleyi Trabzon Bölgesinden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Samet Çavuş yapacak.

Süper Lig'e çıkma şansını Play-Off’lara bırakan temsilcimiz 56 puanla 3. sırada bulunuyor. Play-Off şansı devam eden Altınordu ise 50 puanla 7. sırada yer alıyor.

Altınordu ile oynadığımız sezonun ilk maçını 3-0 kazanmıştık.


Play-Off mücadelesi

5. sırada yer alan 52 puanlı Göztepe, 51 puanla 6. durumdaki Boluspor ve 50 puanla 7. Sırada bulunan Altınordu’nun play-off’a kalma umudu devam ediyor.   Göztepe’nin deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacağı 34. Haftada   Boluspor, Manisaspor’u, Altınordu ise Eskişehirspor’u konuk edecek. Göztepe ve Boluspor, yarınki maçlarını kazanması halinde play-off’a kalacak.

Son haftada Altınordu ile Boluspor arasındaki olası puan eşitliğinde Altınordu, iki takımın sezon içindeki maçlarında gol averajında üstün olduğu için Boluspor’u geride bırakacak. Altınordu, sezon sonunda Göztepe veya Giresunspor’la aynı puanda olması halinde rakiplerinin gerisinde kalacak. Boluspor, Altınordu ve Ümraniyespor’un sezonu 51’er puanla kapatması durumunda play-off’a çıkan takım  Altınordu olacak…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salim 19 Mayıs 2017 17:10

Barış Şimşek olunca galibiyet hatta puan ihtimalimiz bile yok!!!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi