Altın sektörü için adım attılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altın sektörü için adım attılar
A
a

Anadolubank A.Ş. Eskişehir’de altın sektörüne yönelik bankacılık hizmetlerinin yaygınlaşması amacıyla Genel Müdürlük Altın Bankacılığı Satış Departmanı yöneticileri ve Eskişehir Şubesi yetkilileri Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek’i ziyaret etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolubank A.Ş. Eskişehir’de altın sektörüne yönelik bankacılık hizmetlerinin yaygınlaşması amacıyla Genel Müdürlük Altın Bankacılığı Satış Departmanı yöneticileri ve Eskişehir Şubesi yetkilileri Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek’i ziyaret etti. 
Anadolubank A.Ş. Altın Bankacılığı Satış Departmanı Bölüm Başkanı Figen Özer ve beraberindeki yöneticiler Başkan Arıyürek ile birlikte sektörün gündemini değerlendirdi. Altın sektörünün Eskişehir’deki ihtiyaçlarına yönelik sohbette bulunan banka yetkilileri şehrimizde faaliyet gösteren birçok kuyumcuyu da yerinde ziyaret etti. Görüşmede sektör mensuplarına özel altın kredisi, altın mevduatı ve diğer kredi olanakları da ele alındı.
Ziyaretlerde Anadolubank A.Ş. Altın Bankacılığı Satış Departmanı Bölüm Başkanı Figen Özer, Anadolubank A.Ş.Eskişehir Şube Müdürü Mustafa Kemal Türk, Anadolubank A.Ş. Altın Bankacılığı Satış Departmanı Müdür Yardımcısı Uğur Ayvaz, Eskişehir Şubesi Kobi Bankacılığı Müdür Yardımcısı Denizhan Aran ve Eskişehir Şubesi İşletme Bankacılığı Portföy Yöneticisi Veli Özcan hazır bulundu.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi