Altın değerinde 1 puan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altın değerinde 1 puan
A
a

Kadınlar Hentbol Süper Lig'indeki temsilcimiz Şehir Koleji SK, zorlu İstanbul deplasmanında rakibi Üsküdar Belediyesi ile berabere kalarak altın değerindeki 1 puan aldı.

Sütiş Eskişehir
“Atamızın yolunda yürüyoruz”
Ligdeki en küçük yaş ortalamasına sahip olan Şehir Koleji, otoritelerin hiç beklemediği bir şekilde Üsküdar Belediyesi ile deplasmanda 39-39 berabere kaldı ve ligde kalma yolunda altın değerinde 1 puanı hanesine yazdırdı. Sertan Sarpaş karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Öncelikle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diliyorum. Onlar Yüce Türk milleti için canlarını verirken bizler sadece işimizi doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kimsenin genç oyunculara güvenmediği bir ortamda biz Türk oyunculara güvenmeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istikbalin Türk gençliğinde olduğunu defalarca vurgulamıştır. Biz de Atamızın göstermiş olduğu yolda yürümeye ve gençlere güvenmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“Aldığımız başarı gençlerindir”
Antrenör Sertan Sarpaş, oyuncularına teşekkür ederek, “Bugün kendisinden çok daha tecrübeli bir takıma karşı bir an bile vazgeçmeden, hiç yılmadan, inanarak ve kora kor mücadele eden oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Bugünkü başarı tamamen onlara ait bir başarıdır. Bizler sadece onlara güvenmeyi tercih ettik. Takımımıza bulunduğu pozitif katkı ve performansı nedeniyle de yeni transferimiz Mesude İnceefe'ye de çok teşekkür ederiz” dedi. Eskişehir Şehir Koleji SK önümüzdeki hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzon Zağnos'u ağırlayacak. Siyah Kırmızılıların Katar'a gidecek olması nedeniyle mücadele erken bir tarihe alındı. Zorlu mücadele 16 Şubat Cuma günü saat 13.00'te Porsuk Spor Salonunda oynanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi