Ahmet Ataç 15 02 2024

Altay - Eskişehirspor maçı canlı yayın hangi kanalda? Ne zaman, kaçta?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Altay - Eskişehirspor maçı canlı yayın hangi kanalda? Ne zaman, kaçta?
A
a

Altay Eskişehirspor maçı canlı yayın yapacak olan kanal hangisi? Maç saat kaçta başlayacak? Maça dair istatistikler neler? Altay Eskişehirspor maçının hakemi kim?

Sütiş Eskişehir
Altay Eskişehirspor maçı İzmir’de saat 19.00’da oynanacak. Altay Eskişehirspor maçı CANLI YAYINI BeIn Sports Max HD 1 kanalında olacak.
Eskişehirspor ve Altay 54 yıllık tarihi rekabette bugün 54’ncü karşılaşmalarına çıkıyor. Daha önce oynadıkları 1’i hazırlık 52’si resmi olmak üzere 53 maçtan Eskişehirspor 19 galibiyetle ayrılırken, Altay 15 kez kazanan taraf oldu. 19 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.  Bu maçlarda atılan toplam 111 golün 64’si Siyah kırmızılılardan, 47’i de İzmir ekibinden geldi.  İki takım tarihlerinde ilk kez 18 Eylül 1966 tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Maçı Kırmızı Şimşekler Ayhan Aşut, Fethi Heper ve Necdet Yıldırım’ın golleriyle 3-1 kazandı.  İki takım son maçında 4 Mayıs 2019 tarihinde İzmir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.  Altay karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın hakemi Onur Özütoprak

Bugün saat 19.00’da Menemen Stadı’nda oynanacak olan Altay – Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise Utku Tunavelioğlu ve Cemil Tunç yapacak.  Onur Özütoprak son olarak bu sezon 29 Eylül 2019 tarihinde Hatay’da oynanan ve 1-0 Hatayspor’un galibiyetiyle sonuçlanan maçı yönetmişti.  
 

Altay son 4 maçını kaybetti

Süper Lig'e yükselmek hedefiyle sezona iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 7 maçlık kaybetmeme serisinin ardından son 4 haftada iç sahada Menemenspor'a 2-0, Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup olurken, deplasmanda ise Hatayspor'a 3-2, Akhisarspor'a 2-1 skorla kaybetti. Kötü sonuçların ardından play-off potasındaki yerini de kaybeden Altay, ilk 12 hafta sonunda 15 puanla 11. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, maçtan 3 puanla ayrılarak kara bulutları dağıtmak istiyor. Maç öncesi Altay'da Tatos sakatlığını atlatırken, Kappel ve Tavares'in maçta forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Ayrıca İzmir ekibinde Paixao, Kappel ve Deniz Vural sarı kart sınırında bulunuyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi