Alpu Yolu için sonunda ilk adım atıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alpu Yolu için sonunda ilk adım atıldı!
A
a

Eskişehir'de ölüm yolu olarak adlandırılan ve CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in sık sık TBMM gündemine getirdiği Alpu Yolu için sonunda adım atıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir-Alpu kara yolunda iyileştirme çalışmaları başladı. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir-Alpu kara yolu iyileştirme çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, 39 kilometrelik yolun kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. 

Çalışkan, çalışmaların başlaması nedeniyle Eskişehir-Alpu karayolu 5. kilometre düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kent halkının yanı sıra Alpu, Mihalıççık ve aynı güzergahtaki diğer ilçelerin ulaşımını sağlayan kara yolunda başlatılan çalışmanın çok önemli olduğunu kaydetti. 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ise Eskişehir ve ilçelerini kapsayacak bir büyük yatırımın başlamasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, daha önce genişletilen yolun duble yola dönüştürüldüğünü ifade etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yol 24 Mart 2019 14:38

Seçim öncesi göstermelik olarak başladı

0 0 Cevap Yaz
Es es maskeli 14 Mart 2019 23:32

Neden yapmıyorsunuz diye zınarırsınız , şimdide kimin yaptığına takarsınız . Eeee etme bulma dünyası , bir zamanlar mehmet moğultay adalet bakanlığına hakim savcı alınacağını bütün illerdeki chp teşkilatlarına yazıyla sorarak aldığını söylüyordu . Şimdi yol yaparken ki ahlak mı ? Yoksa adalet dağıtacakları istihdam ederken ki AHLAK veya VEBAL 'mi ? Biraz şapkayı önünüze koyunda düşünün!

1 0 Cevap Yaz
Eses 14 Mart 2019 03:16

TCK nın inşaat faaliyetlerinde nereye baksanız Bayburt Grup. Türkiyede başka yol müteahhidi yok mu? Bunlardan önce de bir sürü devlet yolu, otoyol yapıldı. O şirketler nerede? Herkes ihalelere giriyor da hep tesadüfen bu arkadaşlar mı alıyor?

1 4 Cevap Yaz
Alpulu 14 Mart 2019 01:00

Zihni Bey ne sıfatla orada anlamış değilim. Karayolları Görevini yapıyor tüm Akp teşkilatı orada. Rafet Başkan senin hiç alakan yok. Önce belediye işçilerinin maaşını öde. Volkan Doğan hareketleri bunlar, reklam kokuyor.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi