Almanya'dan geldiler, Eskişehir'e hayran kaldılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Almanya'dan geldiler, Eskişehir'e hayran kaldılar!
A
a

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya’dan Türkiye’ye gelen gazeteciler, Eskişehir’e hayran kaldı

Sütiş Eskişehir

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya’dan Türkiye’ye gelen gazeteciler, Eskişehir’e hayran kaldı. Kent gezisi sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden gazeteciler, hayata geçirdiği başarılı projelerden dolayı Başkan Büyükerşen’i tebrik ettiler.

Hamburg Türk Basın Birliği Başkanı Mehmet Atak öncülüğünde Almanya’nın çeşitli kentlerinden Türkiye’ye gelen gazeteciler, kent gezisi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Eskişehir’in Anadolu’nun ortasında gelişmiş ve çağdaş bir kent olarak niteleyen heyet, Başkan Büyükerşen’in vizyonu ile bundan sonra da şehrin çok daha ileriye gideceğine inandıklarını vurguladı. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Türk Basın Birliği Başkanı Mehmet Atak “Hayata geçirdiğiniz projeleri yerinde gördük. Çok etkilendik. Gerçekten Eskişehir halkının sizlere göstermiş olduğu saygıyı sonuna kadar hak ediyorsunuz” dedi.

Ziyaretleri dolayısı ile gazetecilere teşekkür eden Başkan Büyükerşen gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, heyete çalışmalarında başarılar diledi.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nuri şen 18 Kasım 2018 10:07

Anlamadım neye hayran kalmışlar, trafik sorununamı ? Sanırım bir odunpazarına birde kentpark, vizyonu olmayan gelecek planı olmayan bir şehir neye hayranlar anlayamıyorum, şehir merkezinde boş gördüğün yere tramvay yap , birde şeçim yaklaşırken asfalt, çevre düzenleme, basit belediyecilik.

2 1 Cevap Yaz
Mehmet 18 Kasım 2018 09:48

Dünya hayran Eskişehirimize çok şanslıyız

2 1 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 17 Kasım 2018 23:43

🇹🇷 sayın Editörüm Zaten Bizim CENNET Ülkemize bütün dünya hayrandır . . . Öyle Değilmi ? ? ? 🇹🇷

1 1 Cevap Yaz
Rumuz 17 Kasım 2018 14:35

Hamburg belediyesinin hayran kalması benim için birşey ifade etmiyor, belediyeciliği hamburg vatandaşları İçin yapmıyorsunuz, aynı tür haberleri her ay yapıyorsunuz. 4 yıl boyunca belediye olarak bu şehrin sorunları ile ilgilendiniz mi ? Çevre mahallelerin durumu ortada, siyasi çekişmeniz bu şehire zarar veriyor, Hamburg mamburg belediyesinin beğenmesinden öte Eskişehir halkı ne kadar beğeniyor, destekliyor ön seçim yapmaktan bile çekiniyorsunuz. Heryıl aynı tantanelerle uyuttunuz bu halkı. Seçimler yaklaşırken çöp toplamaya başlayan bir belediyeye neden oy verelim !!!!!

5 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi