Almanya’Da Türk Yemeklerini Tanıttılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Almanya’Da Türk Yemeklerini Tanıttılar
A
a

Afyonkarahisar Sandıklı Hüdai Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Türk Yemeklerini Almanya’Da Tanıttı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Sandıklı Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek hizmetleri bölümü öğrencileri Türk yemeklerini Almanya’da tanıttı.
2021 yılı Türkiye Ulusal Ajansı mesleki eğitim hareketliliği projeleri çerçevesinde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne akreditasyon verilmesi neticesinde akredite olan okul öğrencileri Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Şefi Fehmi Özkan önderliğinde 2-15 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Recklingenhausen şehrine gitti. Yaklaşık 15 günlük gezide değişik kültürler ve yemekleri tanıyan öğrenciler, gittikleri yerlerde de Türk yemeklerinin tanıtımı gerçekleştirdi.
Öğrencilerin değişik kültür ve yemekleri tanıma fırsatı bulduğunu belirten Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Şefi Fehmi Özkan, “Okulumuz Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2-15 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Recklingenhausen şehrinde kısa süreli staj hareketliliğini gerçekleştirilmiştir. Başarılı verimli ve keyifli bir hareketlilik olmuştur. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen il milli eğitim müdürlüğümüze ve okulumuz müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi