Albayrak Makine’ye ziyaretçi akını

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Albayrak Makine’ye ziyaretçi akını
A
a

Dünyanın en önemli fuarlarından olan Almanya’daki Innotrans 2018’e katılan Eskişehirli Albayrak Makine’nin standını çok sayıda yetkili ve firma temsilcisi ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
OSB’de faaliyet gösteren Albayrak Makine, Eskişehir’deki tramvay sistemindeki otomatik durak kapılarını yapmıştı. Daha sonra İstanbul metrosunda görev alan Albayrak, yerli ve milli üretimlerle dikkat çekti. Firma, Berlin’de düzenlenen Innotrans 2018’e davet edilen sayılı Türk firması arasında yer aldı.

Albayrak’ın standı ziyaretçi akınına uğradı. Türk yetkililer başta olmak üzere yerli ve yabancı firma temsilcileri Albayrak ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bu arada önemli bir gelişme daha yaşandı. Albayrak bir ilke daha imza attı. İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri AŞ (İSBAK) tarafından yapılan paylaşımda “Mahmutbey Kabataş metro hattında kurulacak PAKS sisteminin Emniyet Bütünlük Sertifikası (SIL 3), TUV NORD’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve yöneticilerimizin de katıldığı törenle tedarikçilerimizden Albayrak Makine'ye verildi” denildi.

Albayrak’ın standını Almanya Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ve Berlin Başkonsolosu Muhammet Mustafa Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İSBAK Genel Müdürü Muhammed Alyürük de ziyaret etti.

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi de olan Albayrak Makine Genel Müdürü Gürhan Albayrak, “Eskişehir Sanayi Odamız Meclis Başkanımız Süha Özbay’ın standımıza gelmesi, Celalettin Başkan’ın sürekli araması ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’nın ziyareti ve Yılmaz Hoca’nın ziyaretleri bizleri çok sevindirdi. Evet, bizim ülkemizde yerli ve milli üretimi gönülden destekleyen ve bizleri onurlandıranlar var. Sevindik, mutlu olduk” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2633 21 Eylül 2018 13:22

Tebrikler

0 0 Cevap Yaz
ahmet aydin 21 Eylül 2018 12:01

Tebrikler

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi