Alacağız biz Eskişehir’i

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alacağız biz Eskişehir’i
A
a

CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, ESGROUP’u ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ESGROUP’u ziyaret etti. Gazetecilerle bir araya gelen vekiller gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

Yerel seçimlere değinen Çakırözer, aday olacak isimlerin olabildiğince erken belirlenip açıklanması gerektiğini belirterek, “Ben başarılı başkanların devam edeceğini düşünüyorum” dedi. AK Parti  ve MHP ittifakının CHP’yi etkilemeyeceğini vurgulayan Süllü ise “Alacağız biz Eskişehir’i. Eskişehir’de gönül ittifakı olduğunu düşünüyorum. Gönül ittifakı bizden yana” ifadelerini kullandı. Ziyarette ESGROUP Koordinatörü Ali Baş’a gazete ve gazetecilerin yaşadığı sorunlara ilişkin meclis çalışmalarını içeren bir dosya da sunan Çakırözer, gazetelerin yaşadığı kağıt sorununa bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 14 Eylül 2018 10:21

Sayın vekiller ülke yönetiminde hiçbir olumlu katkınızı göremiyoruz. Sanki Büyükerşenin yardımcıları gibisiniz. Bırakın vekilliği belediye başkanlığına aday olun. Vatandaş demeç vererek temsil edilmez.

1 0 Cevap Yaz
YİRMİALTI 14 Eylül 2018 08:55

JALE VE UTKU SİZLER HAVANIZI ALACAKSINIZ BU MİLLET HERŞEYİ GÖRDÜ VE GÖRÜYOR BU ŞEHRE AK PARTİ ELİ DEĞECEK BAKIN O ZAMAN NELER OLACAK NELER ESKİŞEHİRDE OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE DE DE HAVANIZI ALACAKSINIZ AVUCUNUZU YALACAKSINIZ AYNEN ARAPLARNI AVUCUNU YALADIĞINIZ GİBİ

1 0 Cevap Yaz
ercan 13 Eylül 2018 22:46

ben oy vermem

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi