Akgören: Oynatılacak oyunculara ben karışmam

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akgören: Oynatılacak oyunculara ben karışmam
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularla ilgili Eskişehir taraftarı arasında gündem olan konuya açıklık getirdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularla ilgili Eskişehir taraftarı arasında gündem olan konuya açıklık getirdi.
Görüşmelerin sürdüğünü belirten Akgören, "Sözleşmesi bitecek oyuncuların bazıları ile yola devam etmek istiyoruz. Ancak henüz anlaşmaya varamadık. Görüşmelerimiz sürüyor. Ön görüşmeler yapıldı. Son olarak bir kaç gün içinde ben de görüşeceğim. 2-3 haftaya netleşeceğini umuyorum" dedi.
Sözleşmesi biten oyuncuların oynatılmaması konusunda Teknik Direktör Cengiz Seçsev ile görüşmediklerini kaydeden Akgören, "Hangi futbolcuyu oynatacağı hocamızın tasarrufu. Prensip gereği ben karışmam. Sözleşmesi biten oyuncuların kalıp kalmayacağı netleştikten sonra gereğini yaparız" dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DİKDURUŞ 7 Mart 2021 15:20

Helal hiç bişeye karışma amatöre düşcez karısma karışman için cepte para olması lazım çünkü.

3 8 Cevap Yaz
Sadri 6 Mart 2021 14:49

Mehmet Özcan ve Erdal Akdarı bu saatten sonra oynatılmamalıdır çünkü seneye yoklar..yerlerine yerli ve milli gençlerimiz adapte edilmeli..

3 4 Cevap Yaz
Vatandaş 5 Mart 2021 18:26

Sözleşmesi biten oyuncuları oynatma alt yapıya devam

4 10 Cevap Yaz
Beylikovali 5 Mart 2021 16:06

Amatörde bile oynayamiyacak futbolcuları sözleşme yenilemek için yalvarcaz nerdeyse birakin istemeyen gitsin zorla tutacak değiliz çoğu zaten kulüp bulamadan geri gelir kimse almaz bunları eminim...

4 17 Cevap Yaz
Eses

Ekrem ilk gitcem dediğinde gittimi sanki.

2 0
korhancan 5 Mart 2021 12:34

İstifa et istifaaaaaaa!

5 26 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi