Ahmet Ataç 15 02 2024

Akdeniz'de zirve ateşi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akdeniz'de zirve ateşi
A
a

Kırmızı Şimşekler, Süper Lig'de 27 puanla bir basamak üstünde yer alan M.P. Antalyaspor'u bu akşam devirip, hem rakibi ile puanını eşitlemek hem d

Sütiş Eskişehir

Kırmızı Şimşekler, Süper Lig’de 27 puanla bir basamak üstünde yer alan M.P. Antalyaspor’u bu akşam devirip, hem rakibi ile puanını eşitlemek hem de devreyi 3 puanla kapatmak istiyor. 7 eksiği bulunan Şimşeklerin, zorlu maçta en büyük kozu eski Antalyasporlu Necati Ateş olacak

Yanal’ı eksikler düşündürüyor

Kupada iyi oynadığı karşılaşmada Trabzonspor’a 2-0 yenilen Eskişehirspor, bu akşam Medical Park Antalyaspor ile kritik bir maça çıkacak. 3 puan üstünde 4’üncü sırada yer alan Akdeniz ekibini yenmeyi hedefleyen Es Es’te sakat ve cezalılar can sıkıyor. Şimşeklerde Erkan ve Kamara cezalı, Sezgin, Gökhan ve Erkut sakat, Burhan ise takımdan ayrıldı. Bu eksiklerden dolayı kanatta oynatacak futbolcusu hemen hemen kalmayan Yanal’ın oldukça düşünceli olduğu belirtildi.

Eksik de hedef aynı

Kadrosundaki eksiklere rağmen Antalya’dan sevindirici bir skorla dönmek isteyen Kırmızı Siyahlı ekip bu akşamki maç öncesi hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla sonlandırdı. Trabzon’da üstlendiği sağ bek görevini başarıyla yerine getiren Veysel, hücum performansı ile göz doldurmuştu. Bunu göz ardı etmek istemeyen Yanal’ın Veysel’i sağ veya sol açıkta oynatabileceği gelen haberler arasında. Ne olursa olsun bu akşam mağlup olmak istemeyen Eskişehirspor, eksik de olsa ligin devresine mutlu girmek istiyor. (SS)

 

(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz.

Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi