Akdağ Tabiat Parkı’Nda 2021 Sezonu Açıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akdağ Tabiat Parkı’Nda 2021 Sezonu Açıldı
A
a

Türkiye’Nin En Önemli Tabiat Parklarından Birisi Olan Ve Afyonkarahisar’In Sandıklı İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan Akdağ Tabiat Parkı Baharın Gelmesi İle Adeta Cennetten Bir Köşe Görünümüne Kavuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye’nin en önemli tabiat parklarından birisi olan ve Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçe sınırları içerisinde bulunan Akdağ Tabiat Parkı baharın gelmesi ile adeta cennetten bir köşe görünümüne kavuştu.
Baharın gelmesi ev havaların ısınması ile Akdağ Tabiat Parkı’nda doğa adeta yeniden uyandı. Park eşsiz doğası ve doğanın bütün renkleri ile korona virüs (Covit-19) pandemisinden önceki günlerine dönmeyi bekliyor. Her sezon bir önceki yıldan daha fazla misafir ağırladığı Akdağ Tabiat Parkı pandemi kuralları çerçevesinde bugün itibari ile misafir kabul etmeye başladı. Sandıklı Belediyesinden yapılan açıklamada, hafta içi kalmak isteyen misafirlerin cuma günü giriş yaparak pazartesi gününe kadar kalabilecekleri belirtildi. Açıklamada ayrıca 1 Haziran’dan sonra hükümetin pandemi kurallarında bir değişiklik yapması halinde takdirde hafta sonu planları yapılan değişikliklere göre güncelleneceği de aktarıldı.
Bu karar ile birlikte en son 22 Kasım 2020 tarihinde misafirlerini ağırlayan ve sezonu kapatan Akdağ Tabiat Parkı, 2021 sezonunu bu hafta sonu açtı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi