Akbank mobil çöktü mü? Müşteriler saatlerdir kullanamıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akbank mobil çöktü mü? Müşteriler saatlerdir kullanamıyor
A
a

Akbank mobil bankacılık uygulaması, banka ve kredi kartları ile ATM ve pos cihazları sabah saatlerinden bu yana çalışmıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Akbank kullanıcıları mobil bankacılık uygulamasının çöktüğünü belirtirken, bankaya ait bankamatik ve kredi kartlarını, ATM ve pos cihazlarını sabah saatlerinden bu yana kullanamadıklarını belirtiyorlar.
Konuyla ilgili Akbank'tan ilk açıklama öğle saatlerinde gelirken, "Sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır. Müşterilerimizin gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.
Ardından öğleden sonra ikinci bir açıklama yayınlayan Akbank, sistemlerinde yaşanan keisntinin sebebinin siber saldırı olmadığını, bankada herhangi bir güvenlik sorunu bulunmadığının altını çizdi. Yapılan açıklamada problemin giderilmesi için ilgili birimlerin çalıştığı da belirtildi.
Konu henüz çözüme kavuşmamışken, Akbank müşterileri de, benzincilerde, otel ve restoranlarda ödeme yapamadıkları için "rehin" kaldıklarını belirten sosyal medya mesajları paylaşıyor.


 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi