Ak Partililere 'neredesiniz' diye sorduk...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Partililere 'neredesiniz' diye sorduk...
A
a

AK Partililere ‘neredesiniz’ diye sorduk Cevap ‘26 aydır bekliyoruz’ oldu…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükerşen ve Ataç arasındaki Yeşiltepe tartışmasını değerlendiren AK Partili Birsen, “Ortada bir samimiyetsizlik var. Bizim önergemiz 26 aydır komisyonda bekliyor” dedi.

Yeşiltepe Mahallesi’nin imar durumu CHP’li iki başkanı karşı karşıya getirmişti. Vatandaşın kat artırım isteğine sıcak bakan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile kat artırmayı yanlış bulan Yılmaz Büyükerşen arasında tartışma yaşanmıştı. ES TV’deki programa katılan Ahmet Ataç “AKP’li meclis üyeleri Cuma günleri cami önünde açıklama yapıyorlardı. Yeşiltepe’ye kat verilsin diye... Orada propaganda yapıyorlardı. Neredeler? Büyükşehir’de çoğunlukları var. Getirsinler önergelerini versinler, geçirsinler. Niye saklandılar? Niye yoklar ortada?” diyerek AK Partililere yüklenmişti.

Kendi arasında tartışmayı bıraksınlar
Tepebaşı ve Büyükşehir belediyelerinin AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Birsen’i arayan Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, ‘neredesiniz’ diye sordu. Birsen, “Halkın isteği üzerine, sorunun çözülmesi adına Yeşiltepe’de kat artırımı yapılmasını düzenleyen önergemizi 26 ay önce verdik. Tepebaşı İmar Komisyonu’nda bekliyor... Önce Tepebaşı Meclisi’ne getirsinler. Ortada bir samimiyetsizlik var. Getirsinler ittifakla geçiririz, Büyükşehir’e yollarız. Orada da arkasında dururuz. Büyükerşen veto ederse ısrar kararı alırız. Mahkemeye giderse takip ederiz. Bir şekilde bu sorunu çözeriz. Biz vatandaşın sorununu çözmek için hazırız. Biz buradayız. CHP’li başkanlar kendi arasında tartışmayı bıraksın, sorunu çözelim” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şükrü AĞAÇSAPAN 23 Ocak 2018 10:24

Sanırım Eskişehir de yaşayan politikacıların çıkar sorunu ve demogojileri bitmeyecek. Nemalanmak için tümüne her yol mübah.

0 1 Cevap Yaz
Hakan garip karadeniz li 22 Ocak 2018 22:50

O yüzden mi aktarmaç barajına engel oluyorsunuz sayın birsen eskişehir halkına kalabak tadında içme soyunu reva gördünüz siz haklısınız emir büyük yerden niye 2019 seçimini unutmayalım türkiyede ilk defa bir Büyükşehir belediyesi Eski kendi imkanlarıyla Baraj yapıyor sizin enbüyük korkunuz eskişehiri bir daha kaybetmemek amma halk görüyor nasıl engel olduğunuzu umarım bu davanında takipçisi olursunuz saygılar

0 4 Cevap Yaz
Esk 22 Ocak 2018 19:17

Haber güzelde an itibarıyla alttaki reklam hiç olmamış sitenize reklam alırken lütfen daha dikkatli olursanız sevinirim

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi