AK Partili isim Eskişehirspor için bunları söyledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Partili isim Eskişehirspor için bunları söyledi
A
a

ES TV ekranlarında gündemin değerlendirildiği ‘Vaziyet’ programına katılan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ali Baş, Cihan Yıldırım ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı. Çalışkan Eskişehirspor’un da, taraftarın da her zaman arkasındayız” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Programın sonlarında Es Es’e de değinen Çalışkan; “Biz Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ile de oluşturulan komite ile de her an diyalog halindeyiz. Nerede ne miktarda kaynak bulabiliyorsak bunu yönlendirmeye devam ediyoruz. Odunpazarı Belediyesi’ne ilişkin onun da bende Sayıştay raporları var. Orada ki mesele sadece eleştirel bir yaklaşımdır. Başka bir şey değildir. Anlatılan şey de hizmetleri övme değildir. Bakın o cümle önemli. Biz şehre katkı anlamında Eskişehirspor’u desteklediğimiz ve kendimizi de taraftar gördüğümüz için bu noktada bir doğru yaptı o da böyle oldu noktasıdır” dedi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan sözlerini sonunda ise, “Yoksa o doğrudur, harikadır değil; evet bu aynısını Tepebaşı Belediyesi de yaptı. Tepebaşı Belediyesi aynı ortak kararla bu ihale yöntemi benimsenerek yapıldı ve konu kapandı. Hiçbir zaman da sorun çıkmaz. Aynı yöntem denenebilirdi. Ama bu Eskişehirspor
taraftarının endişe etmesini gerektirecek bir sebep değil. Ben hukuki olarak değerlendirdim. Endişeye mahal yok. Eskişehirspor’un da Eskişehirspor taraftarının da her zaman arkasındayız” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Münihli 8 Kasım 2018 12:02

eee bende eskısehırsipora beş kuruş vermedim bende arkasındayım,(yanlış anlayanlar için söylüyorum önünde veya yanında deyilim ARKASINDAYIM....)

0 1 Cevap Yaz
İstek 8 Kasım 2018 09:21

Bir kerede taraftarın ve ESES in yanında olun

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi