Ak Partili Günay çok iddialı konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Partili Günay çok iddialı konuştu
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, ilçe ziyaretlerine ve buralarda gerçekleştirdiği istişare toplantılarına Han ile devam etti. İlçedeki mevcut durumun değerlendirildiği ve 2019 için yol haritasının ortaya konduğu toplantıya AK Parti İlçe teşkilatının tüm kademeleri ve yürütme kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Milletvekili AK Partili Prof. Dr. Günay, istişare toplantısında Han için 2019 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini dile getirirken, ‘’Han ilçemiz her yönüyle potansiyeli olan bir ilçemiz. Eskişehirimizin bir değeri. Bu potansiyeli en üst düzeyde ortaya çıkarmak ve vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah Han’ı sizin destekleriniz ile alacağız.’’ Şeklinde konuştu.
 
İstişare toplantısı sonrası AK Parti Teşkilatı ile piknik yapıldı. Sabahtan kurulan kazanlarda yöreye özgü lezzetlerden pişirilen et ve pilav ikram edildi. Pikniği AK Parti Han İlçe Koordinatörü Cafer Adıgüzel 24 Haziran seçimlerindeki çalışmaları ve performansları için Han teşkilatı için düzenledi. Şükür duası ile başlayan yemekte Prof. Dr. Günay sık sık sandalyesini değiştirerek herkes tek tek sohbet etti ve görüş alışverişinde bulundu. Günay misafirperverliklerinden dolayı Han’lı hemşerilerine teşekkür etti.

KAHVEDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Prof. Dr. Günay piknik sonrası İlçedeki kahvelerden birinde vatandaşlarla bir araya geldi ve sohbet etti. İlçedeki son gelişmeleri dinledi. Günay, “En güzel çay kahvelerde sohbet ile içiliyor, doğal ortamda siyasetin nabzı tutuluyor. Eskişehir Valiliği tarafından gönderilen taşlar mahallelerimizde döşeniyor. Bu çalışmalar hakkında bilgi aldım. Sağlık Ocağı konusunda hala Belediye tarafından bir girişim olmamış. Bir meydan çalışması başlamış, kışa girerken. Keşke bu çalışma dört yıl önce yapılsaydı. Şimdi yapılmasının takdirini hemşerilerimize bırakıyorum, zaten herkes her şeyin farkında.” Şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi