AK Parti Tepebaşı teşkilatından istifa açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Tepebaşı teşkilatından istifa açıklaması
A
a

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Vekili Sinan Şengel'den kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Şengel önce sitem dolu bir istifa yazısı paylaştı ardından paylaşımı silip "birkaç gün şehir dışında olacağım" dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de AK Parti'nin Tepebaşı İlçe Başkan Vekili Sinan Şengel'den akşam saatlerinde istifa açıklaması geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu bir açıklama yaparak istifa ettiğini açıklayan Şengel kısa bir süre sonra bu paylaşımını sildi. Bu sabah yeni bir paylaşım yalan Sinan Şengel “Ailemin ve benim sağlık sorunları nedeni ile birkaç gün şehir dışında olacağım” mesajını verdi...

İşte AK Parti Tepebaşı İlçe Başkan Vekili Sinan Şengel'in sildiği istifa açıklaması;

Değerli Teşkilatımız ve Eskişehir'li hemşehrilerim

Yaklaşık iki buçuk senedir Başkanımız İbrahim Yılmaz Kaynarca önderliğinde sessiz ve derinden ancak her günümüzün ana gündemi TEPEBAŞI olacak şekilde gönülden gayret gösterdik. Binlerce yeni gönül arkadaşımıza teşkilâtımızda yer verip ilk kez 15 çalışma ofisi ile 2 yıl hizmet verdik. 

İlçe Başkanımız İbrahim Yılmaz Kaynarca'nın veriler ışığında ve arazi çalışmaları neticesinde uzun süredir TEPEBAŞI Belediye Başkan Adayı olarak düşünüldüğü ve hatta resmi tebliğin de yapıldığını biliyoruz. Buna rağmen hiç estetik olmayan bir şekilde saatler kala değiştirilmesi hepimiz için gönül yorgunluğu ve kırgınlık oluşturmuştu. Başkanımızın talimatı ile bu güne kadar çalışmalara devam etmiştik.

Anladığımız üzere aynı sürecin devamı için gayret! gösterenler genel merkezde çalışmışlar.İl Başkanımıza istifalarımızı teslim ederek yeni ekibin yolunu suhuletle açmış bulunuyoruz. 

Dava adamlığının sözde değil derinden yaptıklarıyla gösteren başkanımız İbrâhim Yılmaz Kaynarca'ya bizlere siyasetin efendilikle, sabırla çalışmakla ve desise olmadan yapılabildiğini gösterdiği için teşekkür ediyorum. 

Tüm ekibimize de gönül kırgınlıklarına rağmen partimize davamıza zarar veren hareketlerden kaçınıp dava adamlığı gösterdikleri için ayrıca teşekkür ederim. Bizim hakkımız memleket için çalışan, tek derdi insanımız olan herkese helaldir. Böyle çalışan, herkese emeği olanların da haklarını helal etmelerini diliyorum. 

Saygılarımla 


 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 23 Ocak 2019 12:42

Birakin, yesinler birbirlerini.Yoksa ilahi adalet nasil tecelli edecek?El birligiyle,Eskisehire yapilacak,butun hayirli guzel islere engel olmuslardi.....

6 14 Cevap Yaz
Hakan BAŞARAN

Dostum sen chp yle karıştırdın heralde. Zira chp ve Hayr kelimelerinin lügatta bile yan yana gelmesi mümkün değil. Zaten chp hiç bir zaman bu kadar zarif ve arifane bir açıklamada bulunamaz bunu da kıskandın heralde

10 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi