Ahmet Ataç 15 02 2024

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı değişti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı değişti
A
a

Eskişehir AK Parti'de son dakika gelişmesi... Daha önceden Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olacağı kesin gözüyle bakılan İbrahim Yılmaz Kaynarca yaptığı yazılı açıklamada kendisinin yerine başkasının aday gösterildiğini açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de şok etkisi yaratan açıklama. AK Parti adaylarında son dakika değişliği yaşandı. AK Parti Tepebaşı adayı olacağı bilinen İbrahim Yılmaz Kaynarca yaptığı açıklamada kendisi yerine başkasının aday gösterileceğini açıkladı. Kaynarca'nın yerine Hasan Tuç'un olacağı ve Burhan Sakallı doğrudan Erdoğan ile görüşerek bu kararın alınmasını sağladığı ileri sürülüyor.

İşte İbrahim Yılmaz Kaynarca'nın açıklaması;

Değerli Yol Arkadaşlarım 
Kıymetli Hemşehrilerim 

Resmi olarak tebliğ almamıza rağmen bu gece Tepebaşı Belediye Başkan Adaylığına başka bir aday arkadaşımızın getirildiği ifade edilmiştir. Bizim önceliğimiz milletimize hizmet yolunda şehrimiz ve ülkemiz için karşılıksız çalışmaktır. Bu amaçla davamıza hizmet eden, edecek olan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Ak Partinin ve cumhur ittifakının şehrimizde ve ülkemizde kazanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Her kademesinde yıllarca görev aldığımız teşkilâtımızda tek gayemiz Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki Güçlü Türkiye idealine katkıda bulunmaktı. Bunu yaparken soğukta, sıcakta emeğini esirgemeyen; işini, aşını, eşini geri planda bırakıp bizimle yıllarca yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Bizim onların haklarını korumak için de gerekli hassasiyet ve gayreti gösterdiğimizden emin olsunlar. Hiçbir zaman hırsla, ayak oyunlarıyla bir mücadele içine girmeyen tüm yol arkadaşımıza benim de hakkım helaldir. 

Kalın sağlıcakla.

İbrahim Yılmaz Kaynarca 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zakir ender 13 Ocak 2019 19:29

Yahu kardeşler açıklanmamış aday değiştirilir.. Her şeyi anladımda ZİLLET ittifakını neden bu kadar ilgilendiriyor. ÇOKMU KORKUYORSUNUZ. Hiç belli OLMUYORDA.

1 0 Cevap Yaz
Mrtn 13 Ocak 2019 00:51

Kaynarca ya gercekten ayıp edildi. Sakallı istedi diye aday değişti kaynarca aylardır calişiyordu. Tepki oyu olusacak ve bundan sakallı da zarar görecek. AKP nin sadece odunpazarında sansi kaldigini düsünüyorum

2 3 Cevap Yaz
Biz 12 Ocak 2019 21:09

Sacmaci arkadas sacmalamis.Adam 6 aydir adayim diye bagirip gezdi,ne algisi.

0 2 Cevap Yaz
Hsyn 12 Ocak 2019 17:10

EYT

0 3 Cevap Yaz
İsmet 12 Ocak 2019 15:54

bizim için hiç farketmez ama chp de alternatif yok .

1 3 Cevap Yaz
hilmi 12 Ocak 2019 14:32

zaten kazanamayacaktı. aday gösterilmemesi onun için daha iyi olmuş.bir dahaki seçime şansı artar.

1 9 Cevap Yaz
Saçma.. 12 Ocak 2019 13:55

Adaylar aciklanmadan Tepebaşı adayi buymuş dedikodusu yayip sonra da adaylığı elinden alınmış algısı yaratmak hoş değil.

4 4 Cevap Yaz
oku oku

Bu milletin 2 eksikliği var! 1- Okumamak 2- Okuduğunu anlamamak. Sayın Kaynarca kendisi açıklamış zaten "Resmi olarak tebliğ almamıza rağmen" demiş. Yani Tepebaşı adayı olacaksın demişler ama son dakikada adaylığını elinden almışlar. Demek ki ortada algı yaratan yok. Sayın Kaynarca'nın emeğini gaspeden birileri var. Adamı harcadılar saatler kala. Yazık oldu...

4 8
latif

aynı şekilde kazım kurtuda adaylıktan çekecekler

5 5
Resmi

İyi de halka açıklanmamış , parti kanalları duyurmadan aday adayının birisinin şöyleydi böyleydi demesi yanlış. Kaynarca istediğini kadar anlatsin.

3 2
Esnaf 12 Ocak 2019 13:51

Sonucu belli olan bu secime akli olan zaten girmezdi.Kariyeri bitirmek olurdu.Kendisi ,kazanma sansi oldugunu bilse ,oldurseler adayliktan cekilmezdi.Bahaneyle adayliktan,yani hezimetten siyrilmis oldu.....

1 8 Cevap Yaz
Marmara kazim 12 Ocak 2019 13:14

Farketmez oy vermicem zaten

1 8 Cevap Yaz
Ht 12 Ocak 2019 12:25

Efendi adam...

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi