AK Parti siyasetinin tipik bir örneği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti siyasetinin tipik bir örneği
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’ndan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e destek geldi. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın ulaşım zamları ile ilgili yaptığı son açıklama eleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan arasındaki ulaşım fiyatlarının yeniden düzenlenmesi tartışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi de dahil oldu. Yapılan açıklama ile Çalışkan eleştirildi. Hiç kimsenin zamlardan hoşnut olmayacağının altını çizen CHP İl Başkanı Rabia Akman, “Ülkede yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle bu zamlar yapılmak zorundadır. Yoksa bu hizmetleri sürdürebilmeniz mümkün olmaz. Bu durum açık seçik ortadayken, ortada başka bir seçenek olmadığı herkesin malumuyken, yapılan zorunlu ücret düzenlemesine karşı çıkmanın, ucuz siyaset yapmak dışında başka bir açıklaması olabilir mi?” diye sordu. Çalışkan’ın sözlerinin yorumunu kamuoyunun takdirine bıraktığını kaydeden Akman, “Bu açıklamanın AK Parti zihniyetini ve ‘insanlara ne söylersek ona inanırlar’ şeklindeki siyaset yapma biçiminin tipik bir örneği olarak gördüğümüzü ancak Eskişehir kamuoyunun hiç de onların istediği ve beklediği bir ‘kabul ediş içinde’ olmadıklarını bilmelerini isteriz” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Teşkilatının siyaset alanına çocukları dahil ettiği eleştirisinde bulunan İl Başkanı Akman, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarının okul ziyaretlerini eleştirdi. CHP’li Belediyelerin hizmet vermek için bile okullara sokulmadığının altını çizen Akman, “Kraldan çok kralcı Milli Eğitim İl Müdürünün, belediyelerimizi okullara sokmadığını belirtmek isterim” dedi. Kendilerine kapanan kapıların AK Parti yönetimlerine ardına kadar açıldığını aktaran Akman, “Okullara Belediye Başkanlarımızla birlikte bir ziyaret programı da ben hazırlayacağım, bakalım aynı şekilde bizlere de müsaade edecek mi?” diye sordu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26es26 18 Eylül 2018 22:17

istanbul 'da niye zam yapılmadı ozaman 15 milyon insan yaşıyor Eskişehir 'in nufusu kaç bırakın bu işleri yemiyor artık bu yalanları bu millet

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi