AK Parti Odunpazarı İlçe Kongresi yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Odunpazarı İlçe Kongresi yapıldı
A
a

Eskişehir AK Parti merkez Odunpazarı İlçe Kongresi yapıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Porsuk Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Acar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini söyledi.

Acar, tek gayelerinin Odunpazarı'nı yeniden AK belediyecilikle hizmete kavuşturabilmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bizler, AK Parti Odunpazarı teşkilatı olarak, geçtiğimiz 1,5 yıllık sürede de olduğu gibi bugünden sonra 2023 ve 2024 seçimlerimizde zafere ulaşmayı, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşma arzusunda olan gençlerimize daima öncülük edebilmeyi kendimize şiar edinmiş durumdayız. Bir vebal olarak düstur edindiğimiz bu kıymetli vazifeyi milletimize hizmet aşkıyla sürdürebilmeyi bizlere nasip eden Rabb'ime hamdediyorum. Birbirinden değerli siz dava arkadaşlarımla Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşı olmayı bizlere nasip eden Allah'a hamdolsun."

Tek listeyle gidilen seçimde Acar, göreve yeniden getirildi. 

Kongreye, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile delegeler katıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İyide 18 Ekim 2020 18:30

Hani her türlü toplantı, kongre, yürüyüş ve topluluk içeren faaliyetler 15 gün yasaklanmıştı ??? Akp nin ne gibi istisnası var ? Yasak herkese mi ? Yoksa sana gelince böyle bana gelince böyle mi ? Bu ne riyakârlık ?

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi