AK Parti Mahmudiye'yi unuttu mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Mahmudiye'yi unuttu mu?
A
a

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde ilginç bir olay yaşanıyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından istifa eden AK Parti ilçe başkanının yerine 3 aydır kimse atanmadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit görevinden istifa etti.  3 ay geçmesine karşın genel merkez tarafından ilçe başkanlığına herhangi bir ismin atanmaması dikkat çekti. 

Mahmudiye ilçesinde başkan belirsizliği devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde ilçe belediye başkanlığının kaybedilmesinin ardından AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit görevinden istifa etti. Yiğit’in görevi bırakmasıyla birlikte yeni ilçe başkanın kim olacağı merak konusu oldu. İstifa sürecinden bu yana 3 ay geçmesine karşın bir atama gerçekleşmedi. AK Parti Mahmudiye ilçe başkanlığına atama yapılmaması, “Genel merkez Mahmudiye’yi unuttu ya da aday bulamıyor?” sorusunun akıllara gelmesine sebep oldu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kurtoğlu 30 Haziran 2019 20:47

Uzakta bir köy okulunda,öğretmen eksiği var halen 3 aydır atanmıyor deseniz anlarız.Fakat ilçe başkanının yararı,faydası nedir yahu? Bu nasıl habercilik? Ne olmuş ilçe başkanı atanmayınca? Mahmudiye cahil mi kalmış???

1 2 Cevap Yaz
Doğa Sever 30 Haziran 2019 13:11

Önce projeler unutuldu , şimdi de başkan mı unutuldu?

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi