AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'tan olay sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'tan olay sözler
A
a

Eskişehir hakkında söylediği iğrenç sözlerle büyük tepki çeken AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş şimdi de Kütahya'daki Millet İttifakı seçmenlerine söylediği tehdit dolu sözlerle gündeme geldi.

Sütiş Eskişehir
Yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada muhalefete yüklenen AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "31 Mart'ta milletin değerlerine karşı siyaset yapan 4'lü çete, illet ittifakı ve kim bir araya gelirse gelsin bu sokaklarda gezme şansı olmayacak." dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Millet İttifakı için "31 Mart'ta milletin değerlerine karşı siyaset yapan 4'lü çete, şer ittifakı, illet ittifakı ve kim bir araya gelirse gelsin bu sokaklarda, mahallelerde gezme şansı olmayacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkan adayı Ahmet Sami Kutlu ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahalle buluşmaları' etkinliğine katıldı. Burada konuşan Çetinbaş, "CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve CHP'lilerin, 31 Mart'ta halkın tokatıyla utancından sokağa çıkamaz hale geleceğini" ifadelerini kullandı.

"SİZ ŞER İTTİFAKININ DİBİSİNİZ"

Çetinbaş, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kütahya'daki adamları koyun postu giymiş kurt gibi adam avına çıkmış. Milletvekili ile belediye başkan adayı bozuluyormuş. Bozulursan bozul kardeşim. Kurduğunuz ittifak bu milletin hayrına değil, siz şer ittifakının dibisiniz. Bahçelievler Mahallesi, 31 Mart'ta öyle bir tokat atacak ki utancınızdan Bahçelievler'in sokaklarına çıkacak haliniz kalmayacak" sözlerini kullandı.

ESKİŞEHİR İÇİN İĞRENÇ SÖZLER

Geçtiğimiz sene bir televizyon programında “Kütahya’nın neyi eksik” sorusuna kızan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş “Ayıp olmasa söyleyeyim yani... Kütahya’nın çapkınları Eskişehir’e gidiyorsa varsın gitsin” demiş ve Eskişehirlilerden büyük tepki görmüştü.

Eskişehir'e söylediği iğrenç sözler için tıklayın...

"SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM"

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Çetinbaş'ın açıklamasına tepki göstererek, "AKP İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın bu açıklamaları halkı kin ve nefrete davet eden bir açıklamadır. Toplumu bu şekilde kin ve nefret duygularıyla ötekileştirmek, diğer bir kesimi sokağa çıkamayacak diyerek tehdit etmek bir İl Başkanı'na yakışmamıştır. Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum" dedi.

"ÇETİNBAŞ'I ŞİDDETLE KINIYORUM"

Kasap, hangi siyasi görüşten olursak olalım, hepimizin aynı belediye otobüsünde olduğumuzu belirterek, "31 Mart'ta Belediye Başkanı seçmek için sandığa gideceğiz. Halkı ötekileştiren, siyasi ahlaka ve etiğe sığmayan bu açıklamalar, toplum vicdanında kabul görmemektedir. AKP İl Başkanı Ali Çetinbaş'ı şiddetle kınıyor, tüm siyasi partileri temiz bir dil kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

SAADET PARTİSİ: BİZİ BİR YERE ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR

AK Partili Çetinbaş'ın açıklamasına bir tepki de Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Evren'den geldi. Evren, şunları söyledi:

"AKP'nin il başkanı kendilerine oy vermeyenleri şer, hainlikle suçlayarak illet ve zillet kelimelerini kullanarak kaos, gerginlik ortamı oluşturmak ve kutuplaştırmak istemekte ve bizi bir yere çekmeye çalışmaktadır. İlgili kişi; basit bir tiyatro oyunu oynamaya çalışıyor. Gürültü ile 'Cambaza bak' türküsü söylüyor, fakat sözü ve sesi milletimizin sevmediği nakaratlardan oluştuğu aşikardır. Hedefi; bozdukları ülke düzeni, ekonomik sorun, işsizlik, göç, bozuk ahlak, suç oranları, dış güvenlik, BOP, batık belediye maliyesi, borçlar, ödenecek yüksek faizler vs. konuları konuşulmasın, diye sanal gündem oluşturmaya çalışıyor. Böylece siyasi rant elde etmeyi hedeflemektedir. Biz il başkanının bizi çekmeye çalıştığı bu tuzağa düşmeyeceğiz. Hiçbir zaman ötekileştirmeyeceğiz. Hiçbir zaman kutuplaştırmayacağız."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 12 Mart 2019 19:05

Dikkate almayın.Yok sayın gitsin.

1 1 Cevap Yaz
üstün 12 Mart 2019 11:14

ben senin ne olduğunu biliyorum.sus

0 1 Cevap Yaz
Ali Gıran 12 Mart 2019 08:43

Ali Gıran baş kesen dolar 5.45 enfilasyon %40

0 3 Cevap Yaz
ali 11 Mart 2019 20:34

sen kimsin ali baş kesenmisin seni kim takar hadi ordan işine bak

0 4 Cevap Yaz
gürcan 11 Mart 2019 20:31

ben koyu mhp liyim ama bu adamın yüzünden oy vermeyeceğim kim bu adam bize karışıyor o kendi kütahyasına baksın işine bak seni gala almayız

1 8 Cevap Yaz
Eses 11 Mart 2019 17:26

Haddini bil gendi işine bak sen kimsin

0 5 Cevap Yaz
OKAN YAVUZ 11 Mart 2019 16:24

AĞZI KALBİ KİRLİ SİYASETÇİLERDEN GINA GELDİ BÖYLE SİYASİLERE YAZIKLAR OLSUN BAŞKA NE DENİR Kİ?

0 5 Cevap Yaz
Mustafa 11 Mart 2019 14:07

İşte sırf bu yüzeden bile tamamı bu tip adamlardan ibaret olan Akepe' ye hayır..

0 17 Cevap Yaz
Recep Tayyip 11 Mart 2019 14:01

yobaz her yer de yobazdır ..Kütahya ya yazık oluyor diyecem ama hak ediyorlar galiba bu tip adamları..

0 17 Cevap Yaz
Kütahyalı 11 Mart 2019 13:30

Ciddiye almamalı

1 7 Cevap Yaz
Muss

Doğru

0 0
Şafak 11 Mart 2019 12:48

Ayaklar baş oldu,bunun gibilere prim verenler utansın.Olması gereken bu kişiye;tehdit,alenen aşağılama,halkı kin ve düşmanlığa tahrik gibi suç unsurlarından iddaaname hazırlayıp,gözünün yaşına bakmadan hakettiği cezayı acımadan vermektir.Ama nerdeee.....

1 17 Cevap Yaz
Gereksiz 11 Mart 2019 12:34

kıytırık Kütahya'yı ve ne olduğu belirsiz bir parti mensubunu da kaile almayın arkadaş ya!

5 12 Cevap Yaz
Mim 60 11 Mart 2019 12:33

Kütahya batıda bir il olmasına rağmen emsal illere göre sosyal anlamda geri kalmıştır bunu sorgulayıp nasıl bizde onlara yaklaşabiliriz üzerinde kafa yoracağina etrafına salyalarını akıtıyor yazık doğru dürüst hastenesi bile ılmayan yere sağlık bilimleri üniversitesi kurdular kütahya da gürallar olmasa inanın bitiktir

0 13 Cevap Yaz
Zafer 11 Mart 2019 12:20

Sokak edebiyatı olacak ama kaşınıyor galiba..

0 15 Cevap Yaz
ucar26 11 Mart 2019 11:42

Bunların beyni sulanmış ne söylediklerini bilmiyorlar bunlar siyasetçi değil insanları bölmek için her şeyi yaparlar yazık çok yazık.

1 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi