Ahmet Ataç 15 02 2024

AK Parti İl Başkanı Yılmaz Hoca’yı övdü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti İl Başkanı Yılmaz Hoca’yı övdü
A
a

Edirne’nin gündemi Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu. AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Recep Gürkan’ın çalışmalarını eleştirirken Büyükerşen’in yaptığı hizmetleri örnek almasını istedi.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe yaptığı açıklamada Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı çevre düzenlemesi yapmaması nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttu.
AK Parti’li Akmeşe eleştiri yaparken de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i övdü.

Akmeşe Edirne’de akan nehirler üzerinden belediyeyi  eleştirirken, Eskişehir’de yapılan çalışmaları da örnek olarak gösterdi. AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe; “Bakıyorsunuz belediyenin yapması gereken çevre  düzenlemesini devlet yapıyor burada. Aslında bunun en güzeli belediyeyle ortaklaşa yapılanıdır ama Edirne’de olmuyor maalesef. 3 tane nehir akıyor Edirne’de ama biz bakıyoruz.

Türkiye’de çok güzel örnekleri var. En güzel örneği de CHP’li belediye olan Eskişehir’dir. Gitsin oradan Edirne Belediye Başkanı örnek alsın. Ama öyle bir niyeti olmadığı için bu işleri de biz yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehir 18 Ekim 2018 14:55

Bütün akpliler bundan adı gibi eminler ama işlerine gelmiyor

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi