Ak Parti Gediz İlçe Teşkilatı Üyelerinden Ilıca’Da İnceleme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Parti Gediz İlçe Teşkilatı Üyelerinden Ilıca’Da İnceleme
A
a

Gediz Ak Parti Teşkilatından Ilıca’Da İnceleme

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile birlikte Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. etap çalışmalarını yerinde inceledi.
Gediz’in çehresini değiştirecek ve termal turizm alanında marka haline gelecek olan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1. Etap Projesi inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Akçadurak, Başkan Erkan, AK Parti Gediz Ailesi ve Meclis Üyeleri yetkililerden bilgi alarak fikir alışverişinde bulundular.
Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaatlarının planlanan sürede devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Termal Tatil Köyü 1. Etap projesi çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında erkek ve bayan hamamları, aquapark, camii, restoran ve ticaret alanları inşaatlarını belirlenen sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gediz Belediyesi olarak Termal turizmde marka atılımlar yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Yürütülen çalışmalara ek olarak, mevcut tesislere nicelik ve nitelik kazandıklarına dikkat çeken Başkan Akçadurak, “Gediz Termal Tatil Köyü birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandığında Ülkemiz ve bölgemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi