Ak Parti Esnaf Ziyaretlerini Sıkılaştırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Parti Esnaf Ziyaretlerini Sıkılaştırdı
A
a

Ak Parti Esnaf Ziyaretlerini Sıkılaştırdı

Sütiş Eskişehir
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım il genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “Ülkemize yönelik ekonomik yıldırma çabalarına karşılık gezdiğimiz esnaflarımızda gördüğümüz ilgi, gelecek umutlarımızı çok daha arttırdı" ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, 2023 hedefleri doğrultusunda saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Bilecik’in Merkez’inde bulunan Ertuğrulgazi Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Yıldırım, onlarla fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen esnaf ziyaretine Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Teşkilat Başkanı Servet Yılmaz ve parti üyeleri katıldı.
Vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sıklaştırdıklarını ifade eden İl Başkanı Yıldırım, “Esnafımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor. Bizler de AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Ülkemize yönelik ekonomik yıldırma çabalarına karşılık gezdiğimiz esnaflarımızda gördüğümüz ilgi, gelecek umutlarımızı çok daha arttırdı" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi