AK Parti Eskişehir milletvekili İstanbul’dan aday adayı oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti Eskişehir milletvekili İstanbul’dan aday adayı oldu!
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için başvurusunu İstanbul üzerinden yaptı.

Sütiş Eskişehir

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için başvurusunu İstanbul üzerinden yaptı.

"GURURLUYUM"

Günay yaptığı yazılı açıklamayla aday adaylığına ilişkin mesaj verdi. Günay ilk olarak açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Eskişehirli hemşerilerimin desteği ve teveccühü ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 26. ve 27. Dönemlerde Eskişehir’de AK Parti’den ilk defa üst üste iki dönem kadın milletvekili olarak görev yapmanın onurunu ve gururunu yaşadım. Bu gururu ve onuru yaşatan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” İfadeleri yer verdi.

AK Parti Eskişehir milletvekili İstanbul’dan aday adayı oldu!   18.03.2023
"İSTANBUL ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPTIM"

Yeni bir seçim dönemine girerken ailevi nedenlerle aday adayı olmamaya karar vermiştim diyen Günay AK Parti Grup Başkanlığının ‘bütün milletvekillerinin başvuru yapmaları’ tavsiyesi üzerine kendisinin de  müracaatını İstanbul üzerinden yaptığını açıkladı

"SİZDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Günay,”2023 Seçim Sürecinin AK Partimiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Eskişehirli hemşerilerime teşekkürlerimi, minnet ve şükran duygularımı bir kez daha sunuyorum. Hakkınızı Helal ediniz. Sizlerin üzerinde benim de hakkım varsa helal olsun. Hep sizden yana oldum, hep sizden biri oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi.

 

 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi